Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 21

Domyślnie Zestaw z latarnia i wrakiem

1. Latarnia na wyspie Valentia

2. Wrak I

3. Wrak II

Pozdrawiam.

Domyślnie

Wybieram trójke choć reszcie niczego nie brakuje , no może troche ostrości na jedynce.Hm , tak trójka nalepsza, bo dwójka juz troche
    przez Ciebie oklepana.

Domyślnie

Nie,nie jedynka wygrywa, dobrze wyszła woda,fajnie dynamicznie, dodaje smaczku.No oczywiście kolorek miodzio.
    Pozdrawiam Marcin Bąk
    FUDŻI

Domyślnie

Bardzo fajnie pokazałeś ten wrak z nieco innej perspektywy, świetny spektakl na falach z odbiciem nieba, ale czy te sterczące kikuty nie za jasne aby troszkę?

Kadr z latarnią nie gada do mnie zupełnie, choć jakościowo wszystkie trzy ok

Pozdrawiam =]

Domyślnie

A mi nie chce otworzyć zdjęc... ach ten internet " deutschland-owski" Jutro spróbuję.
    D7100 / S 10-20 / N 18-105 VR/ N 70-300 VR / Slik Pro 500 DX / SB-600 /

Domyślnie

Co ciekawe to "palikow" nie wyciagalem wcale, lekko tylko ekspozycja na plus i hajlatsy na minus...taka matryca.

Cytat Zamieszczone przez jarekf34 Zobacz posta
    A mi nie chce otworzyć zdjęc... ach ten internet " deutschland-owski" Jutro spróbuję.
    Szkoda...

Kurcze warunki na wraku mialem takie, ze gdyby te chmury chcialy byc w wiekszej ilosci na niebie to byla by bajka...
    Ostatnio edytowane przez Greg77 ; 07-12-2013 o 23:32

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jarekf34 Zobacz posta
    Mi też nie otwiera

Zacytuj post Grega z jego fotami i w okienku które się Tobie otworzy skopiuj sobie linki do jego fotografii i oglądaj na oddzielnych kartach
    Najważniejsze, że działa! ...a też czekałem w nieskończoność żeby mi załadował jego wątek i nici... =/

Pozdrawiam =]

Domyślnie

Nie wiem co jest, wszystko lezy na imydzszaku, powinno dzialac...

Cytat Zamieszczone przez Amadeusz Zobacz posta
    Nowa jakość!
    Konkretniej?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Adam Majchrzak Zobacz posta
    Zacytuj post Grega z jego fotami i w okienku które się Tobie otworzy skopiuj sobie linki do jego fotografii i oglądaj na oddzielnych kartach
    To działa Podziękował.
    Co do fotek... Greg u Ciebie zawsze był wysoki poziom, ale po zmianie puszki to już dajesz kopa nieźle.
    Wrakola mogę oglądać do bólu tak mi się podoba ta miejscówa, trójka ciekawa tak inaczej pokazana przez Ciebie
    Czekam na kolejne
    D7100 / S 10-20 / N 18-105 VR/ N 70-300 VR / Slik Pro 500 DX / SB-600 /

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów