Z głębokiej szuflady... Z sentymentem spojrzałem -- 2009 rok, jedna z pierwszych sesji z nowym sprzętem studyjnym...
A sentyment, bo już od półtora roku nie fotografowałem (poza okolicznościówką przyjacielską)...
Szukaj
Z głębokiej szuflady... Z sentymentem spojrzałem -- 2009 rok, jedna z pierwszych sesji z nowym sprzętem studyjnym...
A sentyment, bo już od półtora roku nie fotografowałem (poza okolicznościówką przyjacielską)...
Pozdrawiam, Kuba
Zdjęcie się kończy minimum 10 centymetrów za wysoko!
Za agresywne cięcie od dołu![]()
D7000 | D40X | N18-105VR | N35 1,8G | N50 1,8G | N55-300VR | METZ44 AF-1
Taaak...skopane...więcej dołu!!!! Poważnie to rzeczywiście coś z kadrowaniem nie halo - nie koniecznie chodzi o ten brak dołuPomysł fajny - zabawa z WB całkiem udana choć chyba za mocna ta kontra... Na "+" modelka - uroda i sugestywne spojrzenie.
Fakt - pół roku swoje zrobiło. Góra obcięta, dół jeszcze bardziej. A wystarczyło pół kroku do tyłu.
Zgadzam się z przedmówcami, że z kadrowaniem jest coś nie tak. Moim zdaniem powinieneś ciąć wyżej lub jak chce większość niżej![]()
Ostatnio edytowane przez Jacek Q ; 10-12-2013 o 11:48 Powód: Literówka
Festina lente!
Wrzucę drugą wersję dzisiaj![]()
Pozdrawiam, Kuba
Wyglada jakbys fote robil u mnie w zeszlym tygodniu (czyt. rekodowo wysokie zanieczyszczenie powietrza = siakis badziew na okolo modelki = be).
Nie podobaja mi sie te paski w tle, wyglada jak nieudana reklama AdidasaTa ostra kontra przez wlosy tez uroku nie dodaje... oj Kuba, Kuba...
Dawaj zdjecie kadrowane do pepka to moze wybaczymy...
![]()
Mnie te mydło na włosach najbardziej denerwuje. Na bokeh to nie wygląda ...
"Nikon"
Skontaktuj się z nami