Close

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 44

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Gaduła
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez 2pompony Zobacz posta
    Podaruj sobie to psychologizowanie i mówienie o osobowości, bo ani to twoja sprawa, ani się na tym znasz.

Po prostu teraz nie wiesz jak wybrnąć z sytuacji, bo mówisz rzeczy wzajemnie sprzeczne i usiłujesz grać znawcę. W dodatku rady jakich udzielasz (zawodowcy tylko RAWy, amatorzy tylko jpgi) nie tylko są głupawe same w sobie, ale i szkodliwe, gdyby ktoś je wziął na powaznie.
    Więcej wiem o Tobie, niż Ty o mnie, więc nie popadaj w śmieszność, próbując mnie oceniać.

Zresztą, o czym tu w ogóle mówić, skoro wszystko już zostało powiedziane (?).

A jeśli to do Ciebie nie trafia, to nic na to nie poradzimy.
    Medice, cura te ipsum.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Johanan Zobacz posta
    więc nie popadaj w śmieszność, próbując mnie oceniać.
    Dedykując ci ten fragment liczę na zakończenie tego, bo już się nudzę.
    pozdrawiam bombelkowo

Jak ktoś się rzuca, że nie wie jakie zdjęcia robię: proszę bardzo (flickr), choć stare.

Domyślnie

A żeby nie było, że całkowicie offtop to ja ze swojej strony polecam do domowych zastosowań PS elements z wbudowaną wywoływarką która na prawdę dobrze sobie radzi z NEFami, oraz wbudowanym systemem zarządzania zdjęciami - co prawda nie korzystałem z tego ale jest i podobno działa

Wszystko w cenie ok 300 zł. Ale moment, to jeszcze nie wszystko.... Jeżeli kupisz sobie tableta np. wacom bamboo 3 (za ok 300 zł) to do niektórych dodają PS elements za free i tym sposobem masz fajny tablet graficzny i fajne oprogramowanie do obróbki zdjęć W przyszłości dorzucasz do tego lightrooma i masz normalnie samograj
    Spotyka się dwóch fotografów. Pierwszy pyta drugiego, który prowadzi za rękę synka:
    - Czesć! Kto to?
    - To mój syn. Janek.
    - Fajny, ale zrobiłbym go inaczej.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Misher Zobacz posta
    Wszystko w cenie ok 300 zł. Ale moment, to jeszcze nie wszystko.... Jeżeli kupisz sobie tableta np. wacom bamboo 3 (za ok 300 zł) to do niektórych dodają PS elements za free i tym sposobem masz fajny tablet graficzny i fajne oprogramowanie do obróbki zdjęć W przyszłości dorzucasz do tego lightrooma i masz normalnie samograj
    Ciiiii..... bo zaczynasz podważać postulat iż do obróbki RAWów nadają się tylko bardzo drogie i skomplikowane aplikacje...
    Certo Six 2.8/80, Zenity, Praktica BX20
    Nikon
    D7000; S17-50/2.8, D610; 16--200/2.8, T70-300USD | Metz 50 AF-1

Domyślnie

Nie zapominajmy o darmowych. Tylko drogie! No chyba, że darmowe („o dziwo z całkiem dobrym skutkiem”).
    pozdrawiam bombelkowo

Jak ktoś się rzuca, że nie wie jakie zdjęcia robię: proszę bardzo (flickr), choć stare.

Gaduła
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez 2pompony Zobacz posta
    ... No chyba, że darmowe („o dziwo z całkiem dobrym skutkiem”).
    Przy wydrukach do 13x18.

Szkoda mi na Ciebie czasu.
    Medice, cura te ipsum.

Domyślnie

A Tu masz za 105$.
    Spotyka się dwóch fotografów. Pierwszy pyta drugiego, który prowadzi za rękę synka:
    - Czesć! Kto to?
    - To mój syn. Janek.
    - Fajny, ale zrobiłbym go inaczej.

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów