Szukaj
pozdrawiam bombelkowo
Jak ktoś się rzuca, że nie wie jakie zdjęcia robię: proszę bardzo (flickr), choć stare.
A żeby nie było, że całkowicie offtop to ja ze swojej strony polecam do domowych zastosowań PS elements z wbudowaną wywoływarką która na prawdę dobrze sobie radzi z NEFami, oraz wbudowanym systemem zarządzania zdjęciami - co prawda nie korzystałem z tego ale jest i podobno działa![]()
Wszystko w cenie ok 300 zł. Ale moment, to jeszcze nie wszystko.... Jeżeli kupisz sobie tableta np. wacom bamboo 3 (za ok 300 zł) to do niektórych dodają PS elements za free i tym sposobem masz fajny tablet graficzny i fajne oprogramowanie do obróbki zdjęćW przyszłości dorzucasz do tego lightrooma i masz normalnie samograj
![]()
Spotyka się dwóch fotografów. Pierwszy pyta drugiego, który prowadzi za rękę synka:
- Czesć! Kto to?
- To mój syn. Janek.
- Fajny, ale zrobiłbym go inaczej.
Nie zapominajmy o darmowych. Tylko drogie! No chyba, że darmowe („o dziwo z całkiem dobrym skutkiem”).
pozdrawiam bombelkowo
Jak ktoś się rzuca, że nie wie jakie zdjęcia robię: proszę bardzo (flickr), choć stare.
A Tu masz za 105$.
Spotyka się dwóch fotografów. Pierwszy pyta drugiego, który prowadzi za rękę synka:
- Czesć! Kto to?
- To mój syn. Janek.
- Fajny, ale zrobiłbym go inaczej.
Skontaktuj się z nami