Zdjęcie do fachowej oceny.
1.
Szukaj
Zdjęcie do fachowej oceny.
1.
jak dla mnie to pstryk do kosza. uciales przod auta, skos jest taki, ze glowe wykrzywia, nogi po prawej tez przeszkadzaja jak i reszta ludkow (mozna bylo poczekac az ich nie bedzie).
.
| D700 + MB-D10 | + | Samyang 85/1.4 + Tamron 24-70VC | + | Nissin Di866 II | + | 3x YN-RF603 |
Całkowita racja. To są moje jedne z pierwszych zdjęć. Teraz na pewno bym to zrobił inaczej, bo mam mnóstwo pomysłów, ale tak to jest jak ma się pierwszy raz aparat w ręce i chce się bóg wie jakie zdjęcie zrobić, a nie ma się pojęcia o fotografii.
Ja też myślę, że robienie zdjęć auta bez pokazania jego przodu to tak jakby robienie zdjęć człowieka bez głowy. Pomysł z kątem jest dobry, ale tutaj ciut za bardzo. Do swoich pomysłów dołącz też zrobienie zdjęcia aparatem trzymanym niżej niż na poziomie wzroku - np. 30 cm nad ziemią.
D7000 D40 | S 10-20/4.0-5.6 | N 18-105VR | N 35/1.8 | N AF 80-400VR | SB-400 SB-600 | Moje the best fotki.
Samochod swietny a zdjecie za "krzywe"
D800 N50f/1.4D N14-24-70-300 SB-910
Strasznie, okropnie skadrowaneWidać, że miałeś miejsce, przejść na 2gą stronę ulicy i byłoby po kłopocie, miałbyś piekną sylwetkę całego auta... a tak to mamy ucięte auto bez wyraźnego zamiaru pokazania detali. Zdaje się, ze nawet Cię widać w lewym dolnym rogu w odbiciu na zderzaku
![]()
Skontaktuj się z nami