Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 17 z 17

Wątek: Dobry wybór?

Domyślnie

Ja kupiłem Metza 52 af 1 i jestem bardzo zadowolony. Konstrukcja jak najbardziej ok, do dotykowego wyświetlacza można się przyzwyczaić, nigdy nie zabrakło mi mocy. Do tego wybrałem go ze względu na HSS i Master CLS. Mogę z czystym sumieniem polecić. Swoją kupiłem za 780 zł.
    Ostatnio edytowane przez Misher ; 10-12-2013 o 15:52 Powód: pomyłka
    Spotyka się dwóch fotografów. Pierwszy pyta drugiego, który prowadzi za rękę synka:
    - Czesć! Kto to?
    - To mój syn. Janek.
    - Fajny, ale zrobiłbym go inaczej.

Domyślnie

Dzięki! przyjrzę się bliżej też temu Metzowi

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez malunia Zobacz posta
    Nikt z Was nie pomoże?
    Kliknąłem w temat aby zobaczyć co się kryje pod nim. Zwykle mam zasadę nie klikąc w takie tematy ogóle. może dziś z nudów.

Pozwól udzielę porady: dobry temat to lepsze odpowiedzi.
    Ma i ja RB67, F90X, F4S+F4+1/2 F4, Metz ,SB i brzydkie Canony. Na góry m4/3

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez JacekCz Zobacz posta
    Kliknąłem w temat aby zobaczyć co się kryje pod nim. Zwykle mam zasadę nie klikąc w takie tematy ogóle. może dziś z nudów.

Pozwól udzielę porady: dobry temat to lepsze odpowiedzi.
    W takim razie pozostaje mi się cieszyć, że inni byli bardziej wyrozumiali i mimo wszystko zdecydowali się pozostawić sensowną odpowiedź na mój beznadziejny temat. Dzięki za "poradę".
    Pozdrawiam

Domyślnie

Na przyszłość tak jak kolega wyżej ja również radzę zakładać dobrze temat, bo dobry temat to już połowa sukcesu. Od siebie polecam to co sam mam od prawie 2 lat - Nissin di866 mark 2. Zdecydowanie polecam, ani raz się jeszcze nie zawiodłem. Za cenę około 800zł kupisz tą lampę wraz z kompletem eneloopów (jedyne słuszne akumulatory). Do tego jeszcze porządna ładowarka procesorowa (od siebie również polecam to co sam używam - BC-700) i masz wszystko co potrzebujesz
    Not all jokes are funny ; ) || Był D5000, D300... Teraz D7100 + N18-105VR + Sigma 18-35 1.8 + NSB-800 + Nissin Di866 Mk II

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Pomorze Gdańskie

Domyślnie

Jak widzisz każdy chwali to co sam używa. Ja stałem przed takim samym dylematem, poczytałem forum i niczego konkretnego się nie dowiedziałem. W końcu przemyślałem do czego tej lampy potrzebuję (dokładnie do tego samogo co Ty, Malunia), poczytałem opinie w necie i zamówiłem z Chin YN 565EX za 100 dolców + ewentualne cło i vat. Jeszcze idzie, więc nic więcej nie jestem w stanie powiedzieć. Dotychczas używam SB400 i do fotografowania rodzinnych imprez w niedużych pomieszczeniach w zupełności wystarczy.
    nabijam posty aby osiągnąć magiczną liczbę i móc coś sprzedać na giełdzie

Domyślnie

Dzięki Panowie! Zdaję sobie sprawę, że to trochę tak wygląda, że każdy chwali co ma, pod warunkiem, że się sprawdza. Problem jest taki, że ja jeszcze tak naprawdę nie wiem, co w lampie będzie mi potrzebne, a co nie - oprócz błyskania Wolę więc wybierać spośród kilku poleconych modeli, niż przedzierać się przez gąszcz testów, które zbyt obiektywnie traktują temat jak na moje potrzeby

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów