Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 17

Domyślnie Wrakol inaczej...

Bylem dzis na objezdzie nowych miejscowek, caly dzien w aucie, przejechalem 500km, 8h jazdy, 14h poza domem, kilka miejscowek obcykanych.
    Swiatlo zapowiadalo sie dobrze, ale nie bylem pewny nieba, caly dzien nad glowa nie mialem chmur tylko znienawidzony blekit, dookola na horyzoncie piekne klebiaste chmury...cos tam jednak na wieczor nadeszlo...

Domyślnie

No to ja się bezczelnie zapytam o parametry oraz jaki filtr zastosował kolega do tej fotografii ?

Oczywiście fotka zacna !
    Panerai vel Eliot Capone

Domyślnie

Jest w pliku pelen EXIF...
    f11
    0.6s
    ISO 100
    16mm na FX
    Polowka Lee 09 ND Soft oraz pelen filtr 06ND (2EV)...
    No i oczywiscie statyw
    Nie zabralem kaloszkow a by sie przydaly
    Ostatnio edytowane przez Greg77 ; 05-12-2013 o 02:22

Domyślnie

Dziękuję za info. Słuszna uwaga o kaloszach ... jestem na etapie szukania jakiś dobrych, lekkich, ciepłych ... w rozmiarze 48
    Panerai vel Eliot Capone

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
    [CENTER]Bylem dzis na objezdzie nowych miejscowek, caly dzien w aucie, przejechalem 500km, 8h jazdy, 14h poza domem, kilka miejscowek obcykanych.
    Ja jestem poza domem ~14832h...

Swietna miejscowka, swiatlo git, milo w kadrze, ostatnio troszke bylem zawiedziony jak wchodzilem do Twoich watkow, ale teraz powrot do tego do czego mnie przyzwyczailes. Jestem na duuuuze tak!

Domyślnie

Taka podróż to sama przyjemność.

Wrakol git - co do kadru się nie wypowiem, bo pewnie masz swój zamysł, a nie należę do tych co "przeszkadza im" to, czy owo.Całość mi się podoba, a to, co mnie jara szczególnie to fajny, graficzny wygląd drewna i odbicie przy (dziobie?).

Pozdr...
    D90 + NIKKOR + SIGMA + TOKINA + FILTRY + STATYW + PILOT/WĘŻYK + KOMP + PROGRAMY + SAMOZAPARCIE

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez shaolin Zobacz posta
    Ja jestem poza domem ~14832h...

Ma się rozumieć dalej szukasz dobrej miejscówki ......
    D7000 |N18-105|N28-70|N70-210|N10-24|S17-50|SB26x2|SB910| |Soligor2x|Jupiter200|Helios44M5|
    Grecja2013
    klik 1) Zabawa w RAW'ki - weź udział
    klik 2) Zabawa "zadania tematyczne" - weź udział

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez geralttt Zobacz posta
    graficzny wygląd drewna i odbicie przy (dziobie?).
    Mam tez cale odbicie robione zanim ta fala przyszla, ogolnie dobry dzien, dobry wypad, ale jest niedosyt, jednak aura nie zawsze chce wspolpracowac

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
    Mam tez cale odbicie robione zanim ta fala przyszla, ogolnie dobry dzien, dobry wypad, ale jest niedosyt, jednak aura nie zawsze chce wspolpracowac
    Wiesz jak jest... Ułamki minut, sekund - takie szczwane skubańce które my próbujemy przechytrzyć i zatrzymać na dłużej.

Najważniejszy relaks, a jak od czasu do czasu trafi się wyjątkowa fota to już zupełnie bajera.

Pozdr
    D90 + NIKKOR + SIGMA + TOKINA + FILTRY + STATYW + PILOT/WĘŻYK + KOMP + PROGRAMY + SAMOZAPARCIE

Domyślnie

Ładnie Grzesiu, szeroko, z oddechem....
    Ostatnio edytowane przez FHR ; 08-12-2013 o 12:27 Powód: Po przecinkach stawiamy spację!
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów