Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 12 z 12

Domyślnie

Dzięki za wszystkie komentarze. Racja z ostrością, niestety :/ Z tym końcowym materiałem to jeszcze co innego, ponieważ końcowym efektem jest fotoksiążka, a co za tym idzie odpowiednie ujęcia dopasowane pod "czystą kartę fotoksiążki". Co do "Odnoszę wrażenie, że lepiej by się prezentowały pomiędzy "zwykłymi" zdjęciami. Całość ułożyła by się w tradycyjny, moim zdaniem bardziej czytelny reportaż." to masz rację, lepiej to wygląda w pełnym reportażu. Następnym razem poświęcę więcej czasu i ułożę to jakoś sensownie (mam nadzieję, że się będzie dało :-p) Pozdrawiam
    Oto ja i moja fotografia ślubna na www.fotofilmkowalik.pl

Domyślnie

może zaprezentuj w tym samym wątku zaprojektowane karty fotoksiążki kiedy będą już gotowe? Zobaczymy materiał w innym świetle, zobaczymy Twój sposób selekcji materiału, pomysł na jego łączenie, opowiadanie historii na karcie. Rozkładówka - jeśli znajdziesz swój sposób, swój pomysł na jej opracowanie - daje szanse na atrakcyjne zaprezentowanie nawet średniego materiału fotograficznego.
    Mnie w pracy nad selekcją materiału do albumów bardzo pomagają spostrzeżenia i zasady rządzące montażem wideo.
    Powodzenia
    myślę co piszę

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów