Close

Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: poczytajmy...

Domyślnie

nie bardzo rozumiem po co dzieciom sie wciska w dłonie Platona i każe pozowac do zdjęć. Czytają, rozumieją ? Nie sądzę.
    Trochę za mocno buźki błyśniete. Na nr 2 ciachnięta głowa nie polepsza kadru.

Domyślnie

heheheh, nawet fajny klimacik ale z Marcinem się zgodzę . Te księgi to ni z gruszki ni z pietruszki, choć dzieciaczki wystylizowane
    Takie tam..... szkiełko ....oko.....jeszcze jedno oko.....ale tylko jedno w użyciu......
    Prawe
    Moje pstryki z różnych, dziwnych miejsc : http://tom-gdynia.jalbum.net/

Domyślnie

odnosząc się do kwestii zmuszania do pozowania i wciskania Platona do łapki...
    Dziewczęta jako moje prywatne latorośle same wybrały sobie literaturę do zdjęć;
    sesja była zabawą, która rozpoczęła się od wizyty w wypożyczalni strojów teatralnych i był to dla Nich jeden ogromny fun.
    Rozumiem, że może to nie pasować nie mniej dla mnie jest tu ogromny wątek humorystyczny i z przymrużeniem oka bym to traktował;
    wersje bez tytułów/autorów poniżej.

4.

5.

6.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez stock Zobacz posta
    nie bardzo rozumiem po co dzieciom sie wciska w dłonie Platona i każe pozowac do zdjęć. Czytają, rozumieją ? Nie sądzę.
    Trochę za mocno buźki błyśniete. Na nr 2 ciachnięta głowa nie polepsza kadru.
    Niektórzy szybciej dojrzewają od innych :P

Seria bardzo mi się podoba

Domyślnie

Szkoda, że tak forsowna obróbka, ja wolę delikatniej i naturalniej. Poza tym ok, nie jest źle.

Uprawnienia umieszczania postów