Close

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 22 z 22

Wątek: Ciasne osiedle

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Ależ ja jestem spokojny (wiesz, że jak idzie o pyskowanie, nie osiągnąłem jeszcze nawet stanu rozgrzewki ).

Ale nei znaczy to, że nie ogrania mnie irytacja. Otóż zaszedłem tu po kilku latach w poszukiwaniu pewnych informacji i rad - i wszędzie gdzie ich szukam natykam się na stwierdzenia, jakoby była tu gdzieś przebogata skarbnica wiedzy, wystarczy poszukać sobie odpowiedzi. I wszędzie o skarbnicy, a rad jak nie było, tak nie ma dalej.

Może dobrze by było wrócić do tego starego etosu (wiem, słowo jest patetyczne i skompromitowane), że jak ktoś pyta, to mu się rzetelnie stara odpowiedzieć, a jak się wie więcej, to się tą wiedzą rzetelnie i bez nadymania przekaże? Tak się zastanawiam, czy może wtedy nie będzie prościej ogólnie?

Z góry wiem, co powiesz; tak, walka z wiatrakami to jest szczyt rozsądku w porównaniu z tym, o czym mówię, ale to nie znaczy, że muszę w tym uczestniczyć. Plusem zaistniałej sytuacji jest to, że jak stąd znikam, to mnie to przestaje irytować i mam spokój. Jest to jakieś wyjście, przyznaję.
    pozdrawiam bombelkowo

Jak ktoś się rzuca, że nie wie jakie zdjęcia robię: proszę bardzo (flickr), choć stare.

Domyślnie

Jeszcze raz bardzo dziękuję za wskazówki na które z przyszłości z pewnością zwrócę uwagę. Dziękuję również, że zechcieliście stracić na te koszmarki trochę Waszego cennego czasu. Nie poddaję się i walczę dalej
    Pozdrawiam!
    D90 | N35 | S10-20
    <a href="https://www.facebook.com/manonthewhiteline">Man on the White Line</a>

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów