Majek bardzo Ci dziękuje za powyższe wypracowanie.
Widzę ze posiadasz wiedzę w tych sprawach, natomiast ja przewertowałem jeszcze raz pliki, bez rezultatu, czarna magia dla mnie.
Zainstalowałem oprogramowanie Synology Data Replicator 3, wygląda obiecująco ale i tak mimo to w Weekend zainstaluje program do rachunkowości na laptopie, zrobię zamieszanie i sprawdzę jak sprawuje się to rozwiązanie "bezpieczeństwa danych w NAS " serwerze.
Jak ta metoda się nie sprawdzi to muszę rzeczywiście zadzwonić do producenta mojego oprogramowania i umówić rozmowę z jakimś technikiem bo ci na infolinii nie maja na 100% pojęcia.
Konfiguracja serwera idzie mi strasznie ślamazarnie, nigdy nie konfigurowałem serwera![]()
Na ta chwile przydzieliłem użytkowników, "zabezpieczyłem dyski, pliki" miałem z iPad-em córki problem tzn. nadal mam, Mac-a nie trawie, OS dla mnie jest tak prosty ze ja jestem za głupi na niego, doszedłem i zainstalowałem wszystkie "DS-y " lecz avi. z serwera na iPad-zie nie mogę odpalić, iTunes filmu nie widzi a w DS Video film jest ale ma problem z odpaleniem, któregoś dnia po-cuduje jeszcze a na ta chwile nie jest to aż takie ważne.
Oswajam się z Synologyprawdopodobnie w niedługim czasie odezwę się z problemami
![]()
Szukaj

Odpowiedz z cytatem
Skontaktuj się z nami