Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 23

Widok wątkowy

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez docxxx Zobacz posta
    Nie, nie, ja nie neguję Synology, bo nawet nie mialem ich urządzenia. Po prostu dla mnie lepsza jest kopia plikow (takie kopiuj/wklej) niz obrazy, dyski na linuxie itd. Mam i chętnie sprzedam Netgear ReadyNAS Duo. Tam też mogłem robić kopie z Windowsa itd. Mi chodzi o to, że nie chce niczego odzyskiwac, czekac na kompresje itd. Po prostu podpinam drugi dysk i kopiuj to, czego potrzebuje. Fakt, nie mam tu obrazu 1:1, ale postawienie systemu to dla mnie najmniejszy problem. Bardziej liczy czas.

Wiadomo, każdemu wedlug potrzeb.
    Oczywiście każdy wybiera wygodę i co mu pasuje, szczerze w tej chwili robię dokładnie tak samo jak Ty, zewnętrzny dysk i raz na jakiś czas kopiowanie.
    Mam nadzieje ze mnie Synology pozytywnie zaskoczy.
    Korzystam z programu do rachunkowości i najbardziej zależy mi na zabezpieczeniu dokładnie tego programu, co prawda posiada zapisywanie kopii rachunków wystawionych przeze mnie online do serwera firmy tego programu, ale nie mam pojęcia gdzie i dokładnie które pliki są dla tego programu jako kopia zapasowa zapisywane, dlatego czy ręczne kopiowanie folderu przywróci mi program z danymi w razie awarii, kontakty, przetargi, rachunki itp.tego nie jestem pewny.
    Chodzi mi ze program rozgościł się na dysku C: tak ze znajduje części "wszędzie", musiałbym kopiować cały dysk systemowy za każdym razem a dane pomiędzy kopia zapasowa były by utracone, Synology zrobi mi zapis w locie na bieżąco, nadzieja matka głupich
    Ostatnio edytowane przez .:Gerard:. ; 02-12-2013 o 03:19 Powód: dopisek

Uprawnienia umieszczania postów