Close

Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Domyślnie LKN by Migdziński

Witam,

poproszę o subiektywną krytykę

1.

2.

3.

4.

5

Domyślnie

Ja tak poza tematem fotograficznym...

te zdjęcia potwierdzają że to co wymyśla fabryka jest ładne, fajne, gustowne,
    a to co później się "zrobi" z samochodu to już nie do końca...
    D750 : D800 : D500 : D7200 : AF-S 16-35 4 VR : AF 24-120 4 VR : AF 20 2.8 : AF-S 80-200 2.8 : AF-S 400 2.8 : AF-S 500 4 VR : SB900 : SB800 : WT-4 : UT1
    www.mjagielski.pl www.photoaction.pl

Domyślnie

to ja również tak poza tematem fotograficznym...

Cytat Zamieszczone przez phantomek Zobacz posta
    te zdjęcia potwierdzają że to co wymyśla fabryka jest ładne, fajne, gustowne,
    a to co później się "zrobi" z samochodu to już nie do końca...
    te zdjęcia potwierdzają, że to co się "robi" później jest znacznie lepsze niż to co wymyśla fabryka + wkład własny pasjonatów, których nie ogranicza nic po za fantazją.

seryjne samochody są nudne, bo jest ich dużo i różnią sie jedynie kolorami, a tu jest coś więcej... mam nadzieje, że zrozumiesz, choć w to wątpię.

wracając do zdjęć:
    z 2 i 5 mogłeś wystemplować znaki wyrastające z dachów.
    Bardzo podoba mi się balans bieli. Jeśli masz D90tkę, to ja się jeszcze dużo muszę nauczyć w zarządzaniu kolorem.
    Ostatnio edytowane przez jacq ; 05-12-2013 o 15:23
    www.rajdowy.blogspot.com wolę samochody niż wijące się "modelki"

Domyślnie

Jeśli już rozmawiamy na poły pozafotograficznie, to mnie osobiście śmieszą takie małe kółeczka jak na dwójce, bo dla mnie samochód wygląda karykaturalnie. Ale co kto lubi...

A fotograficznie, to dla mnei zdecydowanie przegięty jest efekt halo czy Clarity, najbardziej widoczny na trójce, choć i na jedynce niemały.
    pozdrawiam bombelkowo

Jak ktoś się rzuca, że nie wie jakie zdjęcia robię: proszę bardzo (flickr), choć stare.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jacq Zobacz posta
    seryjne samochody są nudne, bo jest ich dużo i różnią sie jedynie kolorami, a tu jest coś więcej... mam nadzieje, że zrozumiesz, choć w to wątpię.
    Może nie obrażałbyś kolegi - wyraził tylko swoje zdanie.

Powiem tak: właściciele takich udziwnionych fur podlegają dość specyficznemu rodzajowi estetyki który nie każdy akceptuje. Piękno tajmerów polega właśnie na orginalności a nie grotesce i karykaturze.

Co do meritum, wg mnie tylko 2 i 3. W reszcie nie podoba mi się bałagan w otoczeniu.
    pozdrawiam Michał
    moje pstryki lotnicze:
    www.air.art.pl www.fotoaktywni.art.pl

Domyślnie

Faktycznie - oryginalne poczucie estetyki.
    Fabryki z milionowymi budżetami, wykształconą kadrą i sprzętem nie wymyślą tego lepiej niż typ po zaocznym technikum...
    Czesc, Serwus, Strzalka, Witka, Siema, Elo, Hej, Jak tam? - mowi Rafał

Uprawnienia umieszczania postów