Tak - ze wzgledu na rozmiar, choc z drugiej strony na 10" wygodniej sie pisze rysikiem.
Szukaj
Tak - ze wzgledu na rozmiar, choc z drugiej strony na 10" wygodniej sie pisze rysikiem.
Nie wiem, nie znam się - nie bierzcie mnie na poważnie.
W zasadzie jestem przekonany do tego Galaxy Note 10 - ze względu na właśnie ów rysik.
Jedyna rzecz, która jeszcze miesza mi w głowie, to bateria. Reklamowane przez Lenovo 18 h robi wrażenie, ale jeżeli ów Samsung wytrzyma solidnie 8h, też będę zadowolony.
Albercik wie lepiej...
d300...N70-200 VRII + N:35-50-85 f/1.8 i reszta dupereli,
Jakbym mial sie czepiac - to tego ze wzialem wersje z 16 Giga: innych (czyt. wiekszych) nie bylo w ofercie. Niby prosto to rozszerzyc karta pamieci, ale jest roznica w predkosci. No i tego ROMu przydaloby sie nie 3 Giga a z 16
W sumie gdyby nie pewne ograniczenia "firmowe" to skusilbym sie na malego iPada. Szczegolnie ze program do obslugi jednego sprzetu u mnie w domu dziala lepiej pod iOS niz pod Androidem.
Do pelni szczescia brakuje USB 3.0 (wstyd w modelu nazwanym "2014"). Kolorki wyswietlacza takie Samsungowe, ale daje sie zmienac ustawienia w pewnym zakresie (tzn wybierac sposrod 3 trybow).
A o baterii wiecej tutaj dla tych ktorzy wladaja... translatorem:
http://forums.androidcentral.com/sam...ng-robbed.html
Ostatnio edytowane przez Zolty ; 03-01-2014 o 07:23
Moja fotografia to moja rzeczywistosc.. powiew powietrza, ktory mnie inspiruje, nakarmia mnie, ekscytuje, uspokaja mnie i dlatego najlepszy dzien, nie jest tym, gdzie wszystko poszlo dobrze, tylko taki, ktory zostawil piekne wspomnienie w twoim zyciu.
No to teraz tylko czekam na kasiurę....i ten samsung będzie mój.
Jak tylko go zakupię, podzielę się doświadczeniami, jak to się je.
Albercik wie lepiej...
d300...N70-200 VRII + N:35-50-85 f/1.8 i reszta dupereli,
>Mekano: tam byla emotikonka na koncu, a z tych 3 Giga zwykle okolo 1.5 zajmuja smieci z roznych Samsungowo/Androidowych programow. Wkurza mnie to - odpalam S Note, wychodze a w pamieci zostaje powiedzmy 300 Mega smieci, odpale Galerie i znowu dwa kolejne procesy wisza.
Po prostu trzeba czyscic od czasu do czasu pamiec.
Z ciekawostek to nadajnik IR i apka do sterowania sprzetem, nie wyprobowalem jeszcze pelni mozliwosci, ale z tego co widze w HTC One ma wieksze mozliwosci konfiguracyjne ( o ile sie nie myle Samsung pozwala tylko na obsluge TV, w HTC mozna ustawic sobie zestaw KD, TV i tuner DVB-T). - pocwicze jak zjawie sie w domu.
@Zolty, o czym Ty na Wielkiego Elektronika tu właściwie mówisz?
Już 1GB RAM-u, to dla tabletu zupełnie wystarczająca przestrzeń, trzeba tylko ustawić OS, a nie pogrywać na domyślnych.
Ogranicz przede wszystkim wielość procesów w tle i poprzenoś systemowe aplikacje na kartę SD.
Utworzenie pliku wymiany na szybkiej karcie SD, również pomaga w tym temacie.
Medice, cura te ipsum.
Ty do mni mowisz w jezyku co ja go nie rozumiec... (przenies plik wymiany w Androidzie... nie mam pojecia, z czym to sie je).
Co do aplikacji - niestety systemowe nie wszystkie daja sie przeniesc - tzn ja nie umiem ich przeniesc.
Ustawieniami, synchronizacja z milionami kont (drop, Samsung, Google) jeszcze sie bede musial pobawic po powrocie z dziczy w zasieg jakiejs sieci.
A z tymi 16 Giga to naprawde byl zart.
Wiem, że żart, bo czym niby miałby obsłużyć te 16GB, prockiem x32?
Samsung wypuszcza sprzęt z procem x64 już zaraz, ale też tylko z 4GB RAM-u, choć to moim zdaniem na dzisiejsze moce mobików o wiele za dużo.
ps. Istnieje od pyty aplikacji, które normalizują Antoniego, więc jakby co to się odezwij.
Medice, cura te ipsum.
Co to niby jest x32 i x64 ?
Piszcie 32 bit, albo 64 bit, bo powyższe, nic nie znaczy. Domyślam się, że wzięło się to z braku zrozumienia czym jest x86, nie zmienia to jednak faktu, że samo x32 i x64 to żadne określenie techniczne.
d70s + N18-70 + N55-200
Skontaktuj się z nami