Close

Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Domyślnie Biohazard - Warszawa

Czasem jedno zdjęcie potrafi opowiedzieć wszystko. Chyba mi się udało albo i nie :

Cała fotorelacja dostępna pod linkiem: http://tomder.pl/biohazard-04-11-201...xima-warszawa/

Domyślnie

Mina gościa z lewej bezcenna! Całą fotka dynamiczna, klimatyczna i w fajnym kadrze. Podoba się.

Domyślnie

draznie mnie troche ze krzywo... ale najbardziej drażni mnie ze nie bylem ehhhh. na foty na blogu swietne foty

Domyślnie

Fotka rewelacja. Super, że wybrałeś tylko jedną (żeby wszyscy tak robili..) - zachęciła mnie do kliknięcia po następne.
    Inne są ok. ale wybrałeś zdecydowanie najlepszą.
    BTW ale ten czas leci; pamiętam jak byłem na ich koncercie ponad 14 lat temu..
    "Z pasją fotografuj życie, ale nie zapomnij i żyć z pasją" Z. Kamm

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Devilish_Chaos Zobacz posta
    draznie mnie troche ze krzywo... ale najbardziej drażni mnie ze nie bylem ehhhh. na foty na blogu swietne foty
    Devilish - bez fosy i robiona z publiki więc wiesz jak to bywa - sporo losowości i nie zawsze można wykadrować tak jak się chcę.

Cytat Zamieszczone przez JAP Zobacz posta
    Fotka rewelacja. Super, że wybrałeś tylko jedną (żeby wszyscy tak robili..) - zachęciła mnie do kliknięcia po następne.
    Inne są ok. ale wybrałeś zdecydowanie najlepszą.
    BTW ale ten czas leci; pamiętam jak byłem na ich koncercie ponad 14 lat temu..
    Tak jedno zdjęcie wg. mojej opinii powinno świadczyć o całym wydarzeniu i zachęcać do dalszego zapoznania. Przy zatrzęsieniu koncertów i zdjęć z nich najlepiej pokazywać mało a dostatecznie lub dobrze
    Ostatnio edytowane przez tomder ; 30-11-2013 o 15:02

Uprawnienia umieszczania postów