Szukaj
Zatem mając odniesienie do dwóch pozostałych prac śmiało można stwierdzić, że to jest fot z całej trójki.Zdecydowanie.
Mi się najbardziej podobają światła na filarach tego monstrum.
![]()
D90 + NIKKOR + SIGMA + TOKINA + FILTRY + STATYW + PILOT/WĘŻYK + KOMP + PROGRAMY + SAMOZAPARCIE
Widzę "odświeżoną" serię z platformą
Przypomina mi się moja "walka" z NEFem z platformą w roli głównej...kiedy my to Janku walczyliśmy? Będzie ze dwa lata
...i dylemat rozjaśniać czy w czerniachja przy swoich zostałem w ciemniejszej tonacji, jeden trochę jaśniejszy obraz ale dwa kadry zostawiłem w smolistych czerniach głównie na niebie ...i te zdecydowanie bardziej mi się podobają, bo przede wszystkim platforma nie wali po oczach ostrymi światłami a po drugie ładnie i delikatnie odcina się od tła. Ale temat smolistych czerni najczęściej jest źle odbierany i krytykowany a w komentarzach pada słowo "ciemno"... tylko czy trzeba wszystko rozjaśniać a zwłaszcza na siłę? ciągnąć za uszy NEfa?
Moim zdaniem nie
A zdjęcia platform są dowodem, że oglądając zdjęcia na białym forum ja zyskujęwiem, że jestem w mniejszości ale nikt mnie nie przekona, że odbiór zdjęć na czarnym forum jest lepszy...
Ostatnio edytowane przez jacekz40 ; 29-11-2013 o 15:44
Mnie pierwsza fotografia się bardzo podoba!
Zapraszam
<a href="http://www.michalostrowski.com.pl/" target="_blank">www.michalostrowski.com.pl</a><br>
Skontaktuj się z nami