Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: piwo

Domyślnie

Strasznie Ci obiektyw winietuje Chyba nie oczekujesz krytyki... Czysto i schludnie wykonane rzemioslo.
    Hobby polega na tym, by przy maksymalnych nakładach osiągnąć minimalny efekt.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Witek.K Zobacz posta
    Strasznie Ci obiektyw winietuje
    No pewnie 35 1.8 na fx

Domyślnie

Doczepie sie tego samego co przy poprzednim piwie - braku naturalnosci w rozprysku kropel - bo nie wiadomo w ogole skad one tam sa i rozchlapywanej piany - zbyt gesta by sie tak rozchlapac.
    Wiem wiem - efekt reklamowy itd
    Oczywiscie to tylko czepianie sie szczegolow bo wiadomo jak wyglada prpces decyzyjny na poziomie klienta.
    Ps. Fajnie ze wrzucasz - moze torche rozruszamy ten dzial
    Odpowiadam jedynie za to co napisalem - nie za to co zrozumiales

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez S4INT Zobacz posta
    No pewnie 35 1.8 na fx

blisko HC 80 podpiete pod H4D

a co do piany to wypadkowa prawdy, photoshopa, mojego wyobrzania i klienta
    Road to Manila

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ranbir kapoor Zobacz posta
    blisko HC 80 podpiete pod H4D
    Wtopa, mogłeś to samo przecież mieć za 700zł.

Domyślnie

Na tyle mało realne jest to zdjęcie, że patrzę na niego jak na render komputerowy. Zastanawiam się czy brak szronu, kropelek wody na szklance gronie to zamierzony efekt czy jednak nie? Światło wspaniałe, widać każdy szczegół. Ciekawe ile musiałeś zrobić strzałów aby uzyskać końcowy efekt?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wolnyslimak Zobacz posta
    Zastanawiam się czy brak szronu, kropelek wody na szklance gronie to zamierzony efekt czy jednak nie?
    Wypadaloby przetrzec monitor tudziez okulary :P Ja widze bardzo wyraznie kropelki na oby pokalach
    .
    | D700 + MB-D10 | + | Samyang 85/1.4 + Tamron 24-70VC | + | Nissin Di866 II | + | 3x YN-RF603 |

Domyślnie

Bardzo ładnie, ale ja się do jednego elementu jednak przyczepię: mały paluszek prawej dłoni. Przy szkle nie widać żadnego, nawet minimalnego cienia i wygląda to trochę sztucznie. To samo pod kciukiem, też mocno dociska szklankę, a jest ciut płasko, bez cienia. Lewa dłoń ma cienie wszędzie.

Może to taki efekt wyszedł świadomie, ale wpadło mi to w oko

I to w sumie tyle. Poza tym dobra robota, jak zawsze w tego typu fotkach
    Pozdrawiam/Best regards
    Sławomir Borysowski

Uprawnienia umieszczania postów