Szukaj
W swiatlach troche za jasno, w cieniach troche za ciemno. Fajny obiekt.
I znowu do prostowania (ale delikatnego - bo sprawia wrazenie jakby lewa strona leciala do srodka)![]()
![]()
O ile zgodzę się do co świateł (f/6.3 było zbyt szeroko otwarte ale lało już konkretnie i nie miałem czasu na duble) to co do cieni zaczynam się zastanawiać, kto z nas ma problem z wyświetlaczem![]()
Chociaż Twój bez wątpienia jest skalibrowany w każdą stronęto jednak ja z cieniami problemu nie widzę (a sprzęt mam skalibrowany pod drukarkę
).
Jeśli chodzi o prostowanie, to znów się muszę z Tobą zgodzićSprawia wrażenie.
Ostatnio edytowane przez Nemeth ; 26-11-2013 o 10:16
A moze ja po prostu lubie jak w cieniach sa szczegoly...![]()
Moze to kwestia rozmiaru, dawaj wieksze
![]()
PS. Monitor mam skalibrowany w jedna strone - dobra![]()
Ja szczegóły w cieniach widzęŁadne wykonanie, w Twoim stylu Maćku.
Najbardziej podobają mi się te masywne filary platformy. Kadrowo hmmm, nie brakuje Ci góry oraz boków. Są takie kadry, które w kwadracie mają nieco mniej wygodnie. I ten motyw na takiej ogniskowej właśnie mz się do nich zalicza. Dodatkowo im dłużej wpatruję się w kadr to hangar z prawej to uczucie potęguje. Nie brakuje Ci oddechu od góry i po bokach? Jest dość przyciężkawo.
Abstrahując od wydziwiania jak wyżej to nie ma się do czego przyczepić, żebyś nie czuł że szukam dziury w całym.
a mi to "przyciężkawo" dobrze się tutaj w klimat wpisuje - świetny industrial
detali w cieniach mam pod dostatkiem, raczej w światłach mi brakuje ale bez dramatu
Panorama świetna i to od niej bym zaczął a tytułowe foto dałbym jako bonus.
ps
Rzuć okiem do mojego ost,. wątku i zdecyduj co lepsze: kwadrat vs 3:2.
Skontaktuj się z nami