swietna kolorystyka , to to co rzuca sie w oczy
Szukaj
swietna kolorystyka , to to co rzuca sie w oczy
Kolorystyka ok ale brakuje wyraźnego mocnego akcentu-ów.
Robisz to od dawna i robisz to bardzo dobrze. Gdybym tam był i taki kadr chwycił to byłbym usatysfakcjonowany. Może nie wyrwałoby mnie z butów, ale to po kilku latach foto-zabaw naturalnie staje się coraz trudniejsze.
Reasumując odbieram to bardzo pozytywnie i patrząc relaksuję się wspaniale.![]()
D90 + NIKKOR + SIGMA + TOKINA + FILTRY + STATYW + PILOT/WĘŻYK + KOMP + PROGRAMY + SAMOZAPARCIE
Do mnie też to trafia. Widok świetny, patrzymy na chmury z góryFajne światło i kolory.
Baardzo fajne,superanckie kolorki ....tym razem...![]()
![]()
Pozdrawiam
Andrzej.
Piękna fotografia. Śliczne kolory.
Generalnie jestem pełen podziwu i szacunku do wszystkich tych z was którzy wspinają się po górach, mokną w deszczach, czekają godzinami, dniami na odpowiednią porę, światło, kadr by ustrzelić piękne zdjęcie. To taka moja mała dygresja, bo często spotykam się z opinią "no ładna fotka" wśród ludzi którzy nawet w najmniejszym stopniu nie mają wyobrażenia ile pracy kosztuje czasami jedno zdjęcie![]()
Spotyka się dwóch fotografów. Pierwszy pyta drugiego, który prowadzi za rękę synka:
- Czesć! Kto to?
- To mój syn. Janek.
- Fajny, ale zrobiłbym go inaczej.
Zapraszam
<a href="http://www.michalostrowski.com.pl/" target="_blank">www.michalostrowski.com.pl</a><br>
Ciekawie ale z kapci nie wyrywa
Czasami nie musi![]()
D4s/D500/ 2xS 10-20/ N 70-200 2.8 FL/ N 200-500 5.6/Pentacon 50 1.8 / Helios 58 -2 /Manfrotto 055 XPRO3/Lee filters
Skontaktuj się z nami