Hej, wiecie gdzie można kupić negatywy w Częstochowie. Chodzi mi o jakiś tańsze ponieważ zaczynam przygodę z Analogami![]()
Szukaj
Hej, wiecie gdzie można kupić negatywy w Częstochowie. Chodzi mi o jakiś tańsze ponieważ zaczynam przygodę z Analogami![]()
Kup sobie przez internet, wysyłkowo.
Jak wyżej (allegro, czarnobiałe, fotonegatyw.. etc) - w sklepie ceny są zwykle z kosmosu, bo nikt juz tego nie kupuje, a wynajęcie lokalu kosztuje, to co w necie kupisz za 16 złotych, w sklepie bedzie kosztować od 20 do 30 złotych. Wyjątek stanowi Rossman chyba tylko - mozesz tam kupić tani film kolorowy, na początek bedzie wielce okej.No chyba że chcesz zacząć z wysokiego c i focić na czyms lepszym.
Völkchlor
Powtórzę za kolegami, w sieci taniej.
Jeśli chcesz na początek spróbować podziałać na bardzo tanich, przeterminowanych co nieco negatywach Kodaka, to napisz do mnie na PW, dam Ci namiar na aukcję.
A jeśli interesują Cię materiały świeże, to też napisz, dam Ci namiar na tani sklep.
Chętnie chciałbym abyś podesłał mi jakiś sklep![]()
www.bratex.org
www.czarno-biale.pl
www.fotograf-sklep.pl
Nie kupuj taniego albo przeterminowanego badziewia, szkoda kadrów i pieniędzy.
Internet to nie tylko niższa (lub normalna, zależy jak patrzeć) cena, ale też większy wybór. Sprzedawcy internetowemu towar szybciej schodzi i może sobie pozwolić na trzymanie kilku modeli klisz więcej niż te najlepiej schodzące.
D7000 D40 | S 10-20/4.0-5.6 | N 18-105VR | N 35/1.8 | N AF 80-400VR | SB-400 SB-600 | Moje the best fotki.
Völkchlor
D7000 D40 | S 10-20/4.0-5.6 | N 18-105VR | N 35/1.8 | N AF 80-400VR | SB-400 SB-600 | Moje the best fotki.
Kuba, mówisz-masz![]()
http://www.chinonshop.com/products/diy-film-camera-kit
Nawet zdjęcia robi, a co.
Skontaktuj się z nami