No toć przez doktora doktor ma na myśli myśliwego.
Szukaj
No toć przez doktora doktor ma na myśli myśliwego.
Pursue happiness with diligence
To faktycznie teściowej może pomóc.Restart... / wcisnąć F8 / uruchomić... w safe mode / odtworzyć system z przed kilku dni.
R6008, Y124G, Ye35, ZI; Blog
obawiam się, że tu ratunku już nie ma
a komputer? robię z F8.... i nic.
edyta: ciekawe, że jakieś pół minuty jest ok, jest jakiś szybki sposób na wyłączenie uruchamianych programów przy starcie?
Ostatnio edytowane przez pgaik ; 24-11-2013 o 23:21
pralka Siemens, żelazko Tefal, kuchenka Samsung, stolik najtańszy z ikei
Amatorzy – martwią się o sprzet. Profesjonaliści – martwią się o pieniądze. Mistrzowie – martwią się o światło.
To f8 po restarcie to nie do konca tak zadziala (zaraz po restarcie to po f8 bedzie wybor napedow), jezeli to laptop to trzeba zaraz po pierwszym "ekranie"...
Na moje kaprawe oko to jest uwalona karta graficzna, watpie, ze tesciowa zaktualizowala sterowniki karty, moze sie tez przegrzewac grafika, wyczysciłbym tego lapka na poczatek z kurzu.
Ostatnio edytowane przez FHR ; 25-11-2013 o 00:48 Powód: "wyczyscil bym"
Nikon http://greg77.com/
http://www.winbeta.org/news/botched-...ft-working-fix Od serwisanta Della dostałem takie info, gdy mi blue raz na czas wyskakiwał, ponoć sterowniki ATI gryzły się z jakąś łatką w systemie. Jakby to nie pomagało, to mam jeszcze info na mailu o zmianach w rejestrze, które należy dokonać. U mnie te rady pomogły - roczek bez blue.
edit: @Greg77 - System może aktualizować się sam, po restarcie komputera, więc niekoniecznie grafika się musiała zaktualizować, a właśnie Win.
D7100 + MB-D15 | D80 + MB-D80 | 14-24/2.8G | 18-55VR | 70-300VR | 35/1.8G | 85/1.4G | SB-900 | SB-800 | 650AW | 055XPROB | 501HDV |
tak, tak zrobiłem... uruchomiłem z ostatniej poprawnej konfiguracji, nic nie dało... znów niby uruchamia się poprawnie, pojawia się tapeta z ikonami, wszystko działa, nagle te wstrętne pasy i po chwili bluescreen
Gdzie mam wejść ponownie?
Do tego ekranu z F8?
Ostatnio edytowane przez Władca Pixeli ; 24-11-2013 o 23:49
Amatorzy – martwią się o sprzet. Profesjonaliści – martwią się o pieniądze. Mistrzowie – martwią się o światło.
Skontaktuj się z nami