Close

Strona 2 z 5 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 45

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

No toć przez doktora doktor ma na myśli myśliwego.
    Pursue happiness with diligence

Domyślnie

Restart... / wcisnąć F8 / uruchomić... w safe mode / odtworzyć system z przed kilku dni.
    To faktycznie teściowej może pomóc.
    R6008, Y124G, Ye35, ZI; Blog

Domyślnie

obawiam się, że tu ratunku już nie ma
    a komputer? robię z F8.... i nic.

edyta: ciekawe, że jakieś pół minuty jest ok, jest jakiś szybki sposób na wyłączenie uruchamianych programów przy starcie?
    Ostatnio edytowane przez pgaik ; 24-11-2013 o 23:21
    pralka Siemens, żelazko Tefal, kuchenka Samsung, stolik najtańszy z ikei

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pgaik Zobacz posta
    obawiam się, że tu ratunku już nie ma
    a komputer? robię z F8.... i nic.
    Musisz wcisnąć F8 zaraz po restarcie zanim zacznie się ładować Windows. Czasami jest bardzo mało czasu i najlepiej cały czas bardzo szybko wciskać, oczywiście F8 a nie teściową.
    Amatorzy – martwią się o sprzet. Profesjonaliści – martwią się o pieniądze. Mistrzowie – martwią się o światło.

Domyślnie

To f8 po restarcie to nie do konca tak zadziala (zaraz po restarcie to po f8 bedzie wybor napedow), jezeli to laptop to trzeba zaraz po pierwszym "ekranie"...
    Na moje kaprawe oko to jest uwalona karta graficzna, watpie, ze tesciowa zaktualizowala sterowniki karty, moze sie tez przegrzewac grafika, wyczysciłbym tego lapka na poczatek z kurzu.
    Ostatnio edytowane przez FHR ; 25-11-2013 o 00:48 Powód: "wyczyscil bym"

Domyślnie

http://www.winbeta.org/news/botched-...ft-working-fix Od serwisanta Della dostałem takie info, gdy mi blue raz na czas wyskakiwał, ponoć sterowniki ATI gryzły się z jakąś łatką w systemie. Jakby to nie pomagało, to mam jeszcze info na mailu o zmianach w rejestrze, które należy dokonać. U mnie te rady pomogły - roczek bez blue.

edit: @Greg77 - System może aktualizować się sam, po restarcie komputera, więc niekoniecznie grafika się musiała zaktualizować, a właśnie Win.
    D7100 + MB-D15 | D80 + MB-D80 | 14-24/2.8G | 18-55VR | 70-300VR | 35/1.8G | 85/1.4G | SB-900 | SB-800 | 650AW | 055XPROB | 501HDV |

Domyślnie

tak, tak zrobiłem... uruchomiłem z ostatniej poprawnej konfiguracji, nic nie dało... znów niby uruchamia się poprawnie, pojawia się tapeta z ikonami, wszystko działa, nagle te wstrętne pasy i po chwili bluescreen

Domyślnie

tak, tak zrobiłem... uruchomiłem z ostatniej poprawnej konfiguracji, nic nie dało... znów niby uruchamia się poprawnie, pojawia się tapeta z ikonami, wszystko działa, nagle te wstrętne pasy i po chwili bluescreen
    Ale z tego wynika, że w safe mode windows było stabilne. Wejdź tam ponownie i odinstaluj driver karty VGA.
    Amatorzy – martwią się o sprzet. Profesjonaliści – martwią się o pieniądze. Mistrzowie – martwią się o światło.

Domyślnie

Gdzie mam wejść ponownie?
    Do tego ekranu z F8?

Domyślnie

Gdzie mam wejść ponownie?
    Do tego ekranu z F8?
    Tak.

Teraz widzę, że uruchomiłeś odtworzenie z ostatniej dobrej konfiguracji na czarnym ekranie.
    Dużo lepiej jest wystartować windows w safe mode i tam odtworzyć system z ubiegłego tygodnia.
    Ostatnio edytowane przez Władca Pixeli ; 24-11-2013 o 23:49

Strona 2 z 5 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów