Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: Biurowiec nocą

Domyślnie Biurowiec nocą

Witam forumowiczów

Nazywam się Dominika i to mój pierwszy post na tym forum.
    Fotografią interesuję się nią na bardzo amatorskim poziomie, bardziej oglądając zdjęcia, niż robiąc, z wieloma przerwami kilkuletnimi od jakiegoś już czasu. Od niedawna z kolei stałam się posiadaczką własnego aparatu...
    Mam strasznie krytyczne podejście do tego co robię, bo właściwie nie podoba mi się nic z tego co robię Dlatego postanowiłam wrzucić małą próbkę tego co uchwyciłam, licząc na bardziej konstruktywną krytykę, niż dobre słowa rodzinki.

Zdjęcie przedstawia otwarte wnętrze jednego z warszawskich biurowców nocą.

Pozdrawiam
    D300 | N35 1.8G | N50 1.4D | N105 2.5 Ai

Domyślnie

No cóż... Tak pokazanego Metropolitana jeszcze nie widziałem ;p
    | FB | BLOG |

Domyślnie

Po tytule spodziewałem się czegoś zupełnie innego :P Ale samo zdjęcie nie jest wcale złe Nawet mi się podoba.
    Nikon D5100 |Nikon D7100 | N18-105| N35 |Nikkor 70-200 f/2.8 Grey | N55-300|Sigma 17-50 | N SB-700 |YN-560 II| revuenon 135mm f/2.8 | Velbon DF60 | RF603II

Domyślnie

Rozumiem, że sfotografowałam coś, co nawet ciężko zjechać bo to takie nicoś?

Domyślnie

Mi się podoba wybór takiego jednego detalu do pokazania, oraz tło, które nie przeszkadza.
    D7000 D40 | S 10-20/4.0-5.6 | N 18-105VR | N 35/1.8 | N AF 80-400VR | SB-400 SB-600 | Moje the best fotki.

Domyślnie

Ładnie technicznie, natomiast sam motyw niestety mnie nie porywa.

Domyślnie

A mnie się motyw własnie bardzo podoba, wybrałaś ciekawy detal i ułożyłaś go fajnie w kadrze. Technicznie tez jest OK. Wal śmiało z nastepnymi, bo wygląda na to, że masz oko.
    A new shit has come to light...

Domyślnie

Podpisuję się pod Duderem ... jak dla mnie także ciekawe podejście do tematu.
    pralka Siemens, żelazko Tefal, kuchenka Samsung, stolik najtańszy z ikei

Domyślnie

Bardzo dziekuje za wszystkie komentarze Postaram sie wygrac z zamarzajacymi dlonmi i cwiczyc dalej, szukac nudnych tematow aby nikogo nie zaskoczyc nagla zmiana /stylu/ i wrzucic cos tutaj jak tylko zauwaze jakis maly postep Pozdrawiam! Dominika

Domyślnie

Lubię takie kadry i ten też mi się podoba

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów