Ja ostatnio próbowałem zapłacić swoją kartą płatniczą...i niestety lipa. Adobe uparcie twierdzi, że "dane do faktury nie zgadzają się" i karta jest odrzucana. Sprawdzałem 100 razy i moje dane w banku są w 100% takie same jak wpisałem podczas próby zakupu. W końcu w akcie desperacji doładowałem swoje konto na PayPal, no i jest, udało się! Niestety moja radość nie trwała zbyt długo. Od Adobe dostałem maila z potwierdzeniem zamówienia w którym było napisane:
"Aktualnie występują problemy z systemem przetwarzania zamówień. Twoje zamówienie zostanie wkrótce sprawdzone i zrealizowane. W ciągu 24 godzin otrzymasz wiadomość e-mail z informacją o statusie Twojego zamówienia. Może ona zawierać informacje na temat sposobu pobrania produktu lub potwierdzenia statusu przesyłki."
Kasę z konta PayPal zdjęło a konto nie zostało uruchomione, zamówienie w godzinach wieczornych w magiczny sposób zniknęło i teraz go nie widać. Ze strony Adobe żadnego maila, nic. Z obsługą klienta jeśli uda mi się skontaktować to nie wcześniej niż w poniedziałek.
Szukaj

Odpowiedz z cytatem
Skontaktuj się z nami