Cytat Zamieszczone przez Jacek z Nikonem też Zobacz posta
Zacząłem sie na serio zastanawiać nad CC, wychodzi chyba 620zł za rok, obecnie mam LR 4 i PSE 10, oprócz tego Nik i OnOne, z czego glównie używam LR + Nik i tak czy owak miałem wydać $99 na LR5

Pytania do kogoś, kto ma CC:

- czy tam jest pełny najnowszy Photoshop czy są jakieś ograniczenia w stosunku do CS6?
- jak wygląda kwestia instalowania na innym komputerze, w przypadku dotychczasowych programów było zero problemów - możliwe instalacje na dwóch komputerach i deaktywacja, czy CC powoduje jakieś nowe problemy?
- czy do odpalenia softu potrzebne jest połączenie z Internetem? w sensie gdy nie będę miał sieci w danej chwili to czy otworzę swoje edycje?
Weź pod uwagę, że w pakiecie CC nie ma lightrooma.
1. Photoshop jest najnowszy, do tego aktualizowany dość często (czasami nawet co kilka dni)
2. Można zainstalować na dwóch jednocześnie, jeżeli zainstalujesz na trzecim, to dwa poprzednie się deaktywują. Ale potem można bez problemu je aktywować ponownie deaktywując ten trzeci, itd.
3. Nie, jeżeli nie masz dostępu do internetu przez jakiś czas (nie wiem dokładnie, kilka dni) i aplikacje nie mogą sprawdzić subskrypcji to automatycznie zmieniają się w wersje trialowe (30 dni), więc masz miesiąc czasu na znalezienie internetu