Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: Testy dwa

Domyślnie

Specjalistą nie jestem ale oba zdjęcia BARDZO mi się podobają - mogę być mało obiektywny gdyż uroda bardzo trafia w mój gust a na zdjęcie nr. 2 widać to co lubię najbardziej - nutkę szaleństwa

Domyślnie

Dwa zdjęcia pod względem kolorystycznym podobają mi się bardzo - z naciskiem na 1
    Ładne światło i miła dla oka obróbka, ale czy nie za bardzo wyostrzane?
    Natomiast nie podoba mi się "to szaleństwo" na 2, o którym pisze kolega wyżej - wygląda to dla mnie trochę fejsbukowo

Domyślnie

Mnie się podoba fejsbukowość drugiego zdjęcia :P
    Ogólnie bardzo fajne foty, obie
    WWW || FB || BK
    jestem babą

Domyślnie

Podobają się oba.
    Co do drugiego to w moim odczucie nawet nie powinno się porównywać go do zdjęć z portali społecznościowych..... czyli typu " Kasia zrobiła sobie zdjęcie ze stacjonarnego i zawstydziła koleżanki.."
    Nikon + Nikkor
    https://www.instagram.com/z_nurtem_sanu_i_dunajca/

Domyślnie

bardzo przyjemne portrety, na Twojej stronie mnóstwo świetnych kadrów
    F100 / D610 / D90 / To16-28 2.8 / N28 1.8G / N35 1.8G / N50 1.8G / N85 1.8G / H85 1.5 / SB900 / ... /

Domyślnie

Jak zwykle Psychopulse daje do pieca, tylko zazdrościć umiejętności i obiektów do fotografowania
    Wypijmy za blendy...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gatewayfl Zobacz posta
    Podobają się oba.
    Co do drugiego to w moim odczucie nawet nie powinno się porównywać go do zdjęć z portali społecznościowych..... czyli typu " Kasia zrobiła sobie zdjęcie ze stacjonarnego i zawstydziła koleżanki.."
    Może rzeczywiście źle zabrzmiało moje porównanie ale...
    nie porównuje jakości, kolorów, wyłapania światła itp. bo pod względem technicznym i obróbkowym wiadomo, że te, biją na głowę inne zdjęcia. Nie podoba mi się natomiast mina modelki, bo wszystkie wygibasy ustne, czy też dziubki itp. kojarzą mi się z fb. Ale to tylko moje zdanie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kcr Zobacz posta
    Ale to tylko moje zdanie
    Nie tylko Twoje. Mam podobne odczucia.
    1. ok, 2. duże NIE.
    Nikon

Domyślnie

1 przyjemenie, podoba mi się różowa gumka do włosów

2 jednak nie, w ogóle to lewe oko takie 'wywalone', nieproporcjonalne do drugiego oka. Po prostu źle mi się na to patrzy

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów