Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: Uczę się

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Ostatnio edytowane przez TOP67 ; 17-11-2013 o 10:30

Domyślnie

Rozumiem niema zastrzeżeń. Cieszę się. Pozdrawiam

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez stachukubik Zobacz posta
    Rozumiem niema zastrzeżeń. Cieszę się.
    TheKilla IMHO słusznie zasugerował, że gdy są odwiedziny, a brak komentarzy, to może jeszcze nie powód do zadowolenia

Tak już na poważniej... Nie jestem specem od portretu, ale może trochę od kobiecej urody (jak pewnie wielu z nas) - dekolt ukazany korzystnie (choć moim zdaniem też zbyt obcięty), wyraz twarzy jakby pełen wyrzutu. Co mi jednak najbardziej zakłóca odbiór tego zdjęcia, to wyraźne ślady stempla nad lewym okiem i na lewej części piersi.

La
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jacek Z. Zobacz posta
    TheKilla IMHO słusznie zasugerował, ….

Tak już na poważniej... Nie jestem specem od portretu, ale może trochę od kobiecej urody …..
    Jeszcze jabyś te kobiety zauważał

Nie podobaja mi się cienie na lewej stronie twarzy. Reszta ok dla mnie.

Domyślnie

Spoko, że spodziewałeś się w ciągu 1,5h w sobotę wieczorem otrzymać grono komentarzy :P

Z mojej strony zastrzeżeń nie ma. Ale zachwytu też nie.
    WWW || FB || BK
    jestem babą

Domyślnie

No fakt ... sobota. A jednak parę osób zajrzało. Jeżeli Ty piszesz że jest poprawnie to znaczy że jestem na dobrej drodze. Dzięki

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez stachukubik Zobacz posta
    No fakt ... sobota. A jednak parę osób zajrzało. Jeżeli Ty piszesz że jest poprawnie to znaczy że jestem na dobrej drodze. Dzięki
    Wyluzuj, wrzuć zdjęcie i zajrzyj za jakiś czas. Gdyby każdy pisał w wątku na jaki zaglądał to byśmy tu mieli niezły harmider Nie mówię, że byłoby to źle, ale ludzie mają czasu ile mają.

Trochę nie trafiłeś chyba z miną modelki. Te usta jakieś takie zniecierpliwione jakby nie chciała być fotografowana? Nie wypowiadam się na temat obróbki bo monitor mi kuleje i leci na złom, ale czy dobrze widzę, coś stemplowałeś. Nei wiem czemu jakieś kropki widzę. na policzku, na bluzce.
    D80 + Sigma 17-70/2.8-4.5 + SB-700 | http://www.flickr.com/photos/anghan/

Domyślnie

Jak by było trochę więcej dołu to by było lepiej. Reszta ok.

Pozdr.
    Nikon System

Domyślnie

Spoko spoko na pewno się nie napinam. Choć powiem że wrzucam po to żeby ktoś mnie uświadomił w moich poczynaniach. No a co do obróbki to dobrze widać go tam gdzie go niema a nie tam gdzie faktycznie jest. Mina ... no cóż uczymy się razem. Pzdr

Domyślnie

Naukę rozpocznij od czytania regulaminu i wstaw mniejsze zdjęcie.
    Z6III + N 14-30/4, N24-120/4, N 28-75/2.8, N 70-180/2.8 + TC 1,4x, N 24-200, V 20/2.8, V 24/1.8, N 40/2.0, TT 75/2.0, V 85/1.8.
    D750/800 + N 24-70/2.8, N 50/1.8G.

było D70, D40, D60, D80, D90, D700, D7000, D7100, D600, D750, D7200, D7500, Z5, Z6II

moje pstryki, na fejsie, instagram

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów