Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 20

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez basket Zobacz posta
    Ideologię, to sam sobie właśnie dorobiłeś. I weź nie sil się na mega specjalistę
    Przykre to jest, że mimo, że zdjęcia się podobają. Zawsze, albo prawie zawsze ktoś do czegoś się przyczepi. Niestety mam wrażenie(i chyba słuszne), że jest to celowe, aby podnieść swoje "ego" byle by się do czegoś przyczepić. W myś zasady... Podoba mi się, ale żeby nie było nie do końca. Ale jak fotkę wrzuci Pan X, czy Y, to zaraz wszyscy walą mu ukłony.
    Sorry za OT.
    No cóż, przepraszam, wygląda na to że jest tylko jeden specjalista, i to co on uważa jest święte, nikt nie ma prawa się nie zgodzić. Specjalista uważa że zdjęcia są super i tak ma być, reszta podbudowuje sobie ego. Nigdy nie zwróciłeś uwagi pod czyimiś zdjęciami, że można byłoby coś poprawić? (domyślam się że wtedy uwagi są uzasadnione i słuszne )
    Jesteśmy na forum specjalistycznym, zamieszczamy zdjęcia po to żeby się dowiedzieć co myślą inni, można z uwagami się zgadzać lub nie. Uważam, że w sposób merytoryczny uzasadniłem swój pogląd. Szanuję twój, wystarczyło napisać - "Sorki, kolego, ale nie zgadzam się z tobą, ja uważam, że tak jak jest - jest bardzo dobrze". A autor sam oceni, które uwagi są dla niego przydatne.
    Tu chyba nie chodzi tylko o to, żeby wzorem Facebooka kliknąć tylko " Lubię to". Ale jeśli tak - to ok, ogólnie "Lubię to", zdjęcia dobre.
    Tyle w temacie, przepraszam autora wątku za dyskusję.

Domyślnie

Heh dobre. Myśl przewodnia tego forum to "Podoba mi się, ale....
    Wracając do zdjęć to 2 bardzo zmysłowo i naturalnie
    Całość na duży +++ i niestety bez owianego na tym forum sławą słowa ale
    DDD Pozdrawiam
    „Wszyscy mają prawo do szczęścia ale nie wszyscy mają szczęście do prawa."

Domyślnie

uwagi sa uzasadnione Panowie zdjecie 1 mialem i w wersji blizszych i dalszych - po prostu padlo na to - bardziej mi wpadlo w oko OT TYLE kwestia gustu rozumiem to calkowicie

bardzo dziękuje za komentarze.
    Zapraszam
    FANPEJDŻ & BLOG Zapraszam

Domyślnie

Wszystkie zdjęcia oprócz 3 bardzo mi się podobają, szczególnie przemawia do mnie kolorystyka zdjęć ( i modelka ), możesz napisać, które suwaczki poszły w ruch przy barwach?
    D90

Domyślnie

i jakim szkiełkiem robione ?
    „Wszyscy mają prawo do szczęścia ale nie wszyscy mają szczęście do prawa."

Domyślnie

Podoba mi się obróbka, światło i warsztat fotograficzny. Modelka rzeczywiście najciekawiej wyszła na szóstce. Pozostałe są... "przepozowane".

Domyślnie

szkło to Carl Zeis 85 1.4 zapięty na D700 wszystko na 1.4 (apropo do sprzedania )

a suwaczki - zabawa color balance głownie niebiesko żółty i zielono czerwony jak dobrze pamiętam
    Zapraszam

Domyślnie

Bardzo mi się podobają, dobra robota. Modelka cud, miód i orzeszki, trzymać i nie puszczać

Domyślnie

Heh, jak pierwszy raz spojrzałem na fotki to pomyślałem że to CZ . Widać nie pomyliłem się. :P
    Jak dla mnie ostatnie zdjęcie jest najlepsze. Gratulacje.
    pozdrawiam

Domyślnie

BTW CZ do sprzedania :P
    Zapraszam

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów