Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 20

Domyślnie Sylwia w sweterkach

Witam. Dawno mnie tu nie było. Dzisiaj pokażę wam kilka zdjęć z Sylwią z domowego zacisza.

Zapraszam do komentowania.

Ostatnio edytowane przez TOP67 ; 09-05-2014 o 01:05 Powód: rozmiar zdjęć
    Zapraszam
    FANPEJDŻ & BLOG Zapraszam

Domyślnie

Zastanawiam się nad jedynką, czy nie lepiej byłoby z ciaśniejszym nieco kadrem, bez nogi... nr 5 i 6 najbardziej, choć cały zestaw dobry, podoba się

Domyślnie

twoje ulubione to chyba najlepsze z sesji

Domyślnie

Bardzo, bardzo. ładne wszystkie. Swiatło, pomysł z szybą, dziewczyna. Naprawdę super. I ktoś zastanawia się nad nogą z jedynki Ależ to forum jest dziwne. Ciekawe jak byś miał innego nicka. To pewnie komentarzy było by w huk
    Fuji

Domyślnie

Bardzo ladne foty, podobaja sie wszystkie!!! Na nr 3 wadza troszke spodnie tzn wszystko na tym zdjeciu jest ,,jasne ,,poza portkami , i tak sobie mysle , ze pozbycie sie bardziej by przyciagalo oko. Pozdrawiam

Domyślnie

Bardzo fajny i miły secik.
    Nikon

Domyślnie

Zdjęcia bardzo miłe dla oka.
    Modelka piękna, dziergane sweterki ładne, lecące w lewo tło - nie. Ale to tylko MZ.
    Pierwsze bym ciachnął powyżej nogi modelki. Jak sweterek to sweterek.
    Tutaj jest... podpis

Domyślnie

Najbardziej się spodobała 2, jak dla mnie faworyt z tego setu.
    D700+Grip
    N28 1,8G | N50/1,8D | N85/1,8D | SB 700

D5200+18-55

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez basket Zobacz posta
    Bardzo, bardzo. ładne wszystkie. Swiatło, pomysł z szybą, dziewczyna. Naprawdę super. I ktoś zastanawia się nad nogą z jedynki Ależ to forum jest dziwne. Ciekawe jak byś miał innego nicka. To pewnie komentarzy było by w huk
    Myślę, że troszkę dorabiasz ideologię do mojego komentarza... ależ to forum jest dziwne Nick nie ma tu kompletnie nic do rzeczy... przedstawiam moje subiektywne wrażenie i nie widzę w tym nic dziwnego. Chyba, że dziwne jest dla ciebie, że ktoś ma inny pogląd. Ja osobiście (zresztą, jak widzę nie tylko ja) wolałbym bez nogi, taki kadr MI bardziej pasuje, ewentualnie nieco szerzej, tak, żeby nogi było więcej, teraz jest to takie nieco niezdecydowane... Jest to tylko szczegół, ponieważ jak napisałem w pierwszym poście zdjęcia fajne i odbieram je bardzo pozytywnie.

Domyślnie

Ideologię, to sam sobie właśnie dorobiłeś. I weź nie sil się na mega specjalistę
    Przykre to jest, że mimo, że zdjęcia się podobają. Zawsze, albo prawie zawsze ktoś do czegoś się przyczepi. Niestety mam wrażenie(i chyba słuszne), że jest to celowe, aby podnieść swoje "ego" byle by się do czegoś przyczepić. W myś zasady... Podoba mi się, ale żeby nie było nie do końca. Ale jak fotkę wrzuci Pan X, czy Y, to zaraz wszyscy walą mu ukłony.
    Sorry za OT.
    Ostatnio edytowane przez basket ; 17-11-2013 o 17:28
    Fuji

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów