Szukaj
2. jest do poprawy: przyciemnić i wyprostować to muszę koniecznie zrobić.
albumowe pstryki.
rodzince będzie się podobać![]()
NIKON
Nie mojej rodzince, ale od czegoś trzeba zaczynać![]()
A gdzie tu jest chrzest ?
Z całości chrztu jeszcze zdjęć nie udało się obrobić, ale w swoim czasie coś się doda. Na razie można rozpoznać np po świecy
![]()
Pasowałoby obrobić fotografie, to co inni wyżej napisali.
Nie było lepszego tła jak kostka brukowa? Jakiś kościół w tle czy coś w ten deseń?
Typowe kompaktowe pstryki, nie wyróżniające się za dużo od tych robionych telefonem... no ja tak to widzę.
Jeśli masz zamiar za to wziąć pieniądze, bądź było to zlecenie za darmo => to wiedz, jedno => czy usługa jest płatna czy darmowa , opinia o Tobie i o tym jak wyglądają Twoje zdjęcia idzie w świat, czy tego chcesz, czy nie chcesz...
Pozdrawiam.
"Nikon"
Pieniędzy nie otrzymałem, gdyż wiem za co ludzie płacą. Im więcej zdjęć i więcej czasu na zbieranie doświadczeń to uda się zrobić ładniejsze zdjęcia.
Z tła do wyboru były mieszkalne bloki, ewentualnie kościół w tle z centrum handlowym lub sklepami z logo pomarańczowego operatora, i oczywiście jeszcze był wybór słońca prosto w oczy co by zrobić chińskie twarze.
Nie każdy jest urodzonym fotografem.
Co ważne zdjęcia mają się podobać nie mnie i innym forumowiczom tylko osobom, dla których są przeznaczone. (PS. Przynajmniej nie mieli rąk zajętych telefonami)
Widziałem sporo zdjęć profesjonalistów i nie chciałbym za nie zapłacić.
Dla oceny napewno nie dla polubienia. Tylko proszę o wskazówki żebym błędów nie popełniał.
Trzeba mieć fantazję i polot. Bez ambicji wstąpiłbym do policji
![]()
Wysłane z mojego LG-P760 przy użyciu Tapatalka
D90, 35 1.8G, 18-105 VR, YN-565EX
Skontaktuj się z nami