Szukaj
Odpowiadam jedynie za to co napisalem - nie za to co zrozumiales
portfolio - www.piotrfajfer.com
super, boskie, najbardziej 3
sailor możesz po mnie chodzić w szpilkach trzymając tą dziewczynę na rękach.
Nie lubię tej kategorii na forum. Wyidealizowane wizerunki mnie nudzą. Zapewne również dlatego, że najczęstszym pomysłem na zdjęcia jest dziwactwo w formie i treści z modelką - martwym manekinem. Siedzę cicho, mówię sobie nie znasz się, nie robisz , nie wiesz, stary jesteś, siedź cicho bo cię zjedzą. ( He he jakbym się bał)
Siedzę i gapię się na zdjęcia i oczu od nich i od niej oderwać nie mogę.
Ostatnio edytowane przez RomanZWrocławia ; 12-11-2013 o 15:51 Powód: litrówka
myślę co piszę
Wyjąłeś mi te słowa z ust... choć akurat te 3 zdjęcia są bardzo miłe w odbiorze i... normalne jak na tę kategorię. Zapewne dlatego, że nie mają w sobie - jak to ładnie ująłeś - dziwactwa w formie i treści, które ja nazywam kiczem i tandetą.
P.S. Trójeczka THE BEST.
Nikon
ciezko znalezc na mnie rozmiar i troche niewygodnie mi w szpilkach![]()
ale przy okazji mozemy jakas butelke w tej intencji osuszyc
Siedzę i gapię się na zdjęcia i oczu od nich i od niej oderwać nie mogę.dziekuje w imieniu calej ekipy
zotaly ulozone przez fryzjerke. odszumianie jest mi technika obca w fotografii, czasem jednak stosowana w gotowaniu
podeslac ci cropa? :P wlosy sa poza GO, musza sie rozmyc, jednak zapewniam ze na upartego mzna je policzyc :P
owszem przydaloby sie ale to pelny kadr2. moze odrobinke wiecej prawej?
lewa dlon ma pelnie szczegolow. cien .. no jest .. na paru innych zdjeiach tez .. taka uroda modelki, moznaby wymazac.. pytanie czy trzeba.3. lewa dlon troche zgubila szczegol i dziwny dolek/cien pod prawym obojczykiem
Reszta nawet ujdzie jak zawsze![]()
![]()
![]()
Odpowiadam jedynie za to co napisalem - nie za to co zrozumiales
portfolio - www.piotrfajfer.com
Ktores na pewno sa w GOnie chce cropa, chce chorizo!
![]()
W sumie nic tam nie ma, zawsze mozna domalowacZamieszczone przez sailor
Czy trzeba to nie wiem, tak tylko mi sie rzucilo w oczy bo wczesniej go nie bylo (czyt. na 1 i 2)Zamieszczone przez sailor
![]()
Zamieszczone przez sailor
![]()
Ostatnio edytowane przez shaolin ; 13-11-2013 o 15:17
Znakomite, klasaświetna stylizacje, światło, klimat, obróbka... pełen profesjonalizm
bardzo podoba mi się świetlistość, jasność i czystość tych fotografii
![]()
Chciałbym tylko zapytać czy te włosy na 1 to tak naturalnie były takie? Na moim monitorze wyglądają jak odszumiane..
Naucz się czytać
Zdjęcia są super. Mam tylko uwagę co do póz modelki. Może to wynika z tego, że zdjęcia obejrzałem najpierw w telefonie (i po kawałku) nie czytając wstępnego opisu, ale:
1. Jak zobaczyłem górną część zdjęcia, miałem wrażenie, że modelka pokazuje, że ją boli głowa. Po przewinięciu w dół zacząłem się zastanawiać, po co ona chowa rękę pod tunikę. Zdjęcie w całości nasuwa pewne przypuszczenia, nie jestem jednak przekonany, czy o takie skojarzenia chodziło zleceniodawcy (a może?).
2. Jakoś dziwnie wygląda z oczami postawionymi w słup.
3. Bez skojarzeń![]()
Na trojkę nie mogę się napatrzeć,
fajnie wyszło "delikatnie" jasno a nie raziwyczute światło, świetnie.
Skontaktuj się z nami