Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 29

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Ewa po grecku :)

dzis na pozarcie sesja bizuteryjna dla jednego z producentow.

modelka: Ewa Kepys
    fryzury: Ania Szurkowska
    wizaz: Darek Kubiak
    fotopstrykanie: sailor

1.

2.

i jako bonus wersja po wlosku

3.

milego ogladania i komentowania
    Odpowiadam jedynie za to co napisalem - nie za to co zrozumiales

Domyślnie

super, boskie, najbardziej 3

Domyślnie

sailor możesz po mnie chodzić w szpilkach trzymając tą dziewczynę na rękach.
    Nie lubię tej kategorii na forum. Wyidealizowane wizerunki mnie nudzą. Zapewne również dlatego, że najczęstszym pomysłem na zdjęcia jest dziwactwo w formie i treści z modelką - martwym manekinem. Siedzę cicho, mówię sobie nie znasz się, nie robisz , nie wiesz, stary jesteś, siedź cicho bo cię zjedzą. ( He he jakbym się bał )
    Siedzę i gapię się na zdjęcia i oczu od nich i od niej oderwać nie mogę.
    Ostatnio edytowane przez RomanZWrocławia ; 12-11-2013 o 15:51 Powód: litrówka
    myślę co piszę

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez RomanZWrocławia Zobacz posta
    Nie lubię tej kategorii na forum. Wyidealizowane wizerunki mnie nudzą. Zapewne również dlatego, że najczęstszym pomysłem na zdjęcia jest dziwactwo w formie i treści z modelką - martwym manekinem.
    Wyjąłeś mi te słowa z ust... choć akurat te 3 zdjęcia są bardzo miłe w odbiorze i... normalne jak na tę kategorię. Zapewne dlatego, że nie mają w sobie - jak to ładnie ująłeś - dziwactwa w formie i treści, które ja nazywam kiczem i tandetą.

P.S. Trójeczka THE BEST.
    Nikon

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez RomanZWrocławia Zobacz posta
    sailor możesz po mnie chodzić w szpilkach trzymając tą dziewczynę na rękach.
    ciezko znalezc na mnie rozmiar i troche niewygodnie mi w szpilkach
    ale przy okazji mozemy jakas butelke w tej intencji osuszyc

Siedzę i gapię się na zdjęcia i oczu od nich i od niej oderwać nie mogę.
    dziekuje w imieniu calej ekipy

Cytat Zamieszczone przez Mavierk Zobacz posta
    Chciałbym tylko zapytać czy te włosy na 1 to tak naturalnie były takie? Na moim monitorze wyglądają jak odszumiane..
    zotaly ulozone przez fryzjerke. odszumianie jest mi technika obca w fotografii, czasem jednak stosowana w gotowaniu

Cytat Zamieszczone przez shaolin Zobacz posta
    To co mi przeszkadza:
    1. wlosy zamienily sie w plame
    podeslac ci cropa? :P wlosy sa poza GO, musza sie rozmyc, jednak zapewniam ze na upartego mzna je policzyc :P

2. moze odrobinke wiecej prawej?
    owszem przydaloby sie ale to pelny kadr
    3. lewa dlon troche zgubila szczegol i dziwny dolek/cien pod prawym obojczykiem
    lewa dlon ma pelnie szczegolow. cien .. no jest .. na paru innych zdjeiach tez .. taka uroda modelki, moznaby wymazac.. pytanie czy trzeba.
    Reszta nawet ujdzie jak zawsze
    Odpowiadam jedynie za to co napisalem - nie za to co zrozumiales

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sailor Zobacz posta
    podeslac ci cropa? :P wlosy sa poza GO, musza sie rozmyc, jednak zapewniam ze na upartego mzna je policzyc :P
    Ktores na pewno sa w GO nie chce cropa, chce chorizo!

Cytat Zamieszczone przez sailor
    owszem przydaloby sie ale to pelny kadr
    W sumie nic tam nie ma, zawsze mozna domalowac

lewa dlon ma pelnie szczegolow. cien .. no jest .. na paru innych zdjeiach tez .. taka uroda modelki, moznaby wymazac.. pytanie czy trzeba.
    Czy trzeba to nie wiem, tak tylko mi sie rzucilo w oczy bo wczesniej go nie bylo (czyt. na 1 i 2)

Ostatnio edytowane przez shaolin ; 13-11-2013 o 15:17

Domyślnie

Znakomite, klasa świetna stylizacje, światło, klimat, obróbka... pełen profesjonalizm bardzo podoba mi się świetlistość, jasność i czystość tych fotografii

Domyślnie

Chciałbym tylko zapytać czy te włosy na 1 to tak naturalnie były takie? Na moim monitorze wyglądają jak odszumiane..
    Naucz się czytać

Domyślnie

Zdjęcia są super. Mam tylko uwagę co do póz modelki. Może to wynika z tego, że zdjęcia obejrzałem najpierw w telefonie (i po kawałku) nie czytając wstępnego opisu, ale:
    1. Jak zobaczyłem górną część zdjęcia, miałem wrażenie, że modelka pokazuje, że ją boli głowa. Po przewinięciu w dół zacząłem się zastanawiać, po co ona chowa rękę pod tunikę. Zdjęcie w całości nasuwa pewne przypuszczenia, nie jestem jednak przekonany, czy o takie skojarzenia chodziło zleceniodawcy (a może?).
    2. Jakoś dziwnie wygląda z oczami postawionymi w słup.
    3. Bez skojarzeń

Domyślnie

Na trojkę nie mogę się napatrzeć,
    fajnie wyszło "delikatnie" jasno a nie razi wyczute światło, świetnie.

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów