Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 15

Wątek: Natalia

Domyślnie

Po pierwsze zdjęcie jest za małe i słabej jakości. Po drugie ten brązowy, wygląda to co najmniej źle. Dla mnie zdjęcie CZ-B+ pozostawiony inny kolor to straszny kicz i rzadko kiedy to wygląda dobrze. Ale to jest moje osobiste odczucie ;P
    Masz wersję w kolorze?
    Geniusz to jeden procent natchnienia i dziewięćdziesiąt dziewięć procent poświęcenia.

Domyślnie

I większe, większe...1024x850 bo my tutaj mamy duże monitory.

Domyślnie

Audifan91- dziękuje za czas poświęcony na ocenę mojego zdjęcia

Gdybym to ja oceniał napisał bym tak:

"Witam i dzięki za podzielenie się swoją praca na forum. Zdjęcie wydaje się być fajne ale jego mały rozmiar uniemożliwia konstruktywną ocenę. Wyświetla mi się brązowy kolor chociaż zdjęcie wydaje się być praca b&w. Chętnie zobaczylbym to zdjęcie w większej rozdzielczości i także w wersji kolorowej jeśli to możliwe.
    Na razie powstrzymuje się od oceny.
    Pozdrawiam."

Ale to moja wersja bycia miłym

Pozdrawiam,
    Piotr

Domyślnie

Wstawie większe b&w i w kolorze późnym wieczorem (chyba jestem masochistą)

Pozdrawiam wszystkich ciepło.

Domyślnie

Wielce czcigodny Panie Piotrze. Zdjęcie pomimo, że wydaje się być zrobione w czerni i bieli zawiera 6949 kolorów.
    Niestety kwantyzacja przy próbie powiększenia skutecznie niszczy przyjemność jego odbioru.
    Proszę o większe zdjęcie.
    Z poważaniem Lena.

Domyślnie Natalia

Piękna Leno - już Cię lubię

Piotr

Domyślnie

To bardzo ładne zdjęcie i świetnie konwertuje się do czerni i bieli choć moim zdaniem obecna postać kolorystyczna znacznie tę konwersję utrudnia. Nie wiem czy chcę znać wersję kolorową gdyż mam na to jakąś swoją wizję i boję się rozczarowania. Może lepiej tylko miękkie b&w takie bez ucieczki w cienie i żadnych mikrokontrastów ?
    Ale ja prosta dziewka ze wsi więc proszę mnie zbytnio nie brać na poważnie.

Domyślnie

Może i ze wsi, może i prosta, ale to same zalety są. Po sposobie wypowiedzi widać, ze inteligentna wnoszę tez, ze i wrażliwa

Ok- piknie piszesz, Lena
    Dzięki

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów