Close

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie [Żużel] IMP 2013

Znajomy nie mógł iść więc fuszka przypadła mnie, moje pierwsze zawody żużlowe z aparatem w ręce i to od razu Indywidualne Mistrzostwa Polski ! Ogromne podniecenie i obawy jak mój amatorski sprzęt się spisze i cóż wyszło jak wyszło dużo szumu ale ciemno było a i pożyczony Tamron 70-300 do najjaśniejszych nie należy, ogólnie jestem zadowolony z niektórych zdjęć i przede z nabytego doświadczenia

1

2

3

4

5

6
    fotoaparat+jakieś dekle

Domyślnie

Następnym razem nie znajomy jednak robi fotki.
    Nasz Dudinio 4 miejsce zajął......
    D750 ll S35/1,4 ART ll S135/1,8 ART ll N24-70 2,8 ll S70-200 OS ll SB-700 ll

Domyślnie

Uzasadnij wypowiedź.

p.s.

Dudek zajął takie miejsce na które zasłużył.
    fotoaparat+jakieś dekle

Domyślnie

Na początek to wstaw zdjęcia żeby dało się oglądać bez klikania

Domyślnie

A co tu uzasadniać ? Nie trzeba być znawcą, by stwierdzić, że to gnioty. Niby żużel, a tylko dwa zdjęcia z sześciu są z toru, a do tego jeszcze poucinane. Foty zaszumione, ciemne. Do kosza. To jest moja opinia i nie musisz się z nią zgadzać. Ale skoro tu je wstawiłeś, to pewnie jesteś zadowolony z ich jakości
    D750 ll S35/1,4 ART ll S135/1,8 ART ll N24-70 2,8 ll S70-200 OS ll SB-700 ll

Domyślnie

i o taką krytykę mi chodziło.
    fotoaparat+jakieś dekle

Domyślnie

2 i 6 - świetne kadry. Reszta to nuda. Każdy ma inne odczucia, ale ja, będą na każdym meczu żużlowym w Zielonej Górze i czasami w innych miastach, nudzę się jak co chwilę robię zdjęcia zawodnikom. Kadrów jak tu 4 i 5 są tysiące. Ma je każdy fotograf, a nr tylko bystry lub farciarz.

Nie oceniam tu "szumów i ciemności", bo nie to jest istotą zdjęcia.

Oszczędny w słowach
    Miasto
    pod Warszawą

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez docxxx Zobacz posta
    ...Ma je każdy fotograf, a nr tylko bystry lub farciarz....
    Jeśli chodziło Ci o 6tkę to mnie również się podoba i takie emocje zwykle mają więcej klików. Te dwa zdjęcia właśnie 2-ka oraz 1-ka to coś nowego w relacjach żużlowych na forum (btw. nie oglądam wszystkich, może dlatego).
    2-kę można trochę wyrównać bo ucieka...
    --
    koproza
    piotrkoperski.pl

Uprawnienia umieszczania postów