Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 19

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MartinGrey Zobacz posta
    Dość przyjemne te widoczki, ale nr 2 ma za wysoką temp.
    Wyjątkowo nie powiem, że tak było Bo było tak ciemno, że musiałem podświetlać sobie górny wyświetlacz. Światła nie było zbyt wiele, a to które się zarejestrowało pochodziło głównie z lamp sodowych. Zatem ustawiłem temp. wg. własnego uznania. Zimniejsza temp. zwyczajnie mi się nie podobała.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nemeth Zobacz posta
    Wyjątkowo nie powiem, że tak było Bo było tak ciemno, że musiałem podświetlać sobie górny wyświetlacz. Światła nie było zbyt wiele, a to które się zarejestrowało pochodziło głównie z lamp sodowych. Zatem ustawiłem temp. wg. własnego uznania. Zimniejsza temp. zwyczajnie mi się nie podobała.
    Przyjąłem do wiadomości Ja jednak dalej będę się czepiał tej temp

Cytat Zamieszczone przez Radek_1 Zobacz posta
    Te zdjęcia dowodzą, że nie tylko sprzęt (w publikowanych sytuacjach bezsprzecznie o tym świadczy), ale i pomysł i jego realizacja.
    To raczej oczywiste stwierdzenie. Sprzęt tylko ułatwia pracę. Bez pomysłu, wizji, nie da rady zrobić dobrej fotografii.
    Lee Filters, Manfrotto 337, Velbon CF-630, Benro B-2, Benro PC-1

Domyślnie

Chyba wolałbym się skupić na motywie tych pracujących statków . Samym zdjęciom ja nie mam nic do zarzucenia jak zwykle.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kulten Zobacz posta
    Chyba wolałbym się skupić na motywie tych pracujących statków . Samym zdjęciom ja nie mam nic do zarzucenia jak zwykle.
    Czyżby opcja czyszczenia matrycy w aparacie faktycznie działała?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nemeth Zobacz posta
    Czyżby opcja czyszczenia matrycy w aparacie faktycznie działała?
    To zależy jak maniakalnie każesz mi rozbierać swoje zdjęcia na części pierwsze .

Uprawnienia umieszczania postów