Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 19 z 19

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nemeth Zobacz posta
    Możesz sobie wystemplować
    Aż tak mi się nie podobają by poświęcić im tyle trudu..
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Dwójka ciekawa.
    Dziura w niebie przyciąga wzrok, przesunąłbym trochę w prawo coby nie kończyła się na krawędzi.
    D90 + 18-105 + 35 + 70-300 + 10-20 + 85

Domyślnie

Te zdjęcia dowodzą, że nie tylko sprzęt (w publikowanych sytuacjach bezsprzecznie o tym świadczy), ale i pomysł i jego realizacja. Co do ciepłoty i kolorystyki to rzecz jasna sprawa umowna i rzecz gustu, niemniej jednak jest elegancko..!
    NIKON

Domyślnie

Wyjątkowo nie powiem, że tak było Bo było tak ciemno, że musiałem podświetlać sobie górny wyświetlacz. Światła nie było zbyt wiele, a to które się zarejestrowało pochodziło głównie z lamp sodowych. Zatem ustawiłem temp. wg. własnego uznania. Zimniejsza temp. zwyczajnie mi się nie podobała.
    Przyjąłem do wiadomości Ja jednak dalej będę się czepiał tej temp

Cytat Zamieszczone przez Radek_1 Zobacz posta
    Te zdjęcia dowodzą, że nie tylko sprzęt (w publikowanych sytuacjach bezsprzecznie o tym świadczy), ale i pomysł i jego realizacja.
    To raczej oczywiste stwierdzenie. Sprzęt tylko ułatwia pracę. Bez pomysłu, wizji, nie da rady zrobić dobrej fotografii.
    Lee Filters, Manfrotto 337, Velbon CF-630, Benro B-2, Benro PC-1

Domyślnie

Chyba wolałbym się skupić na motywie tych pracujących statków . Samym zdjęciom ja nie mam nic do zarzucenia jak zwykle.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kulten Zobacz posta
    Chyba wolałbym się skupić na motywie tych pracujących statków . Samym zdjęciom ja nie mam nic do zarzucenia jak zwykle.
    Czyżby opcja czyszczenia matrycy w aparacie faktycznie działała?

Domyślnie

Czyżby opcja czyszczenia matrycy w aparacie faktycznie działała?
    To zależy jak maniakalnie każesz mi rozbierać swoje zdjęcia na części pierwsze .

Domyślnie

Uwazam, ze nr 2 jest kadrem przyjemniejszym w odbiorze. Jedynka jest mniej uporzadkowana, na dwojce wszystko ladnie sie komponuje. Cieplejsza kolorystyka na plus, mz.
    Con otro aire... | de noventa | FM2N | Yashica 35 GX | http://malasana.blogspot.com

Domyślnie

Oba bardzo dobre ale numer dwa jest świetna jak dla mnie!
    Zapraszam
    <a href="http://www.michalostrowski.com.pl/" target="_blank">www.michalostrowski.com.pl</a><br>

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów