Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 19

Domyślnie Ruda rura - [Nemeth]

Witam

Dwa ujęcia rury refulacyjnej we Władysławowie, 22 w nocy z wąskim sierpem Księżyca za plecami.

D800|N24-120/f4|ISO1600|30 sek.|f/4 - 4 klatki

D800|24-120/f4|ISO800|90 sek|f/4

pozdr.

Domyślnie

Może trochę źle widać na lapku siostry, ale czuję, że jest jak trzeba. Temat niby ten sam, ale podanie zupełnie inne więc nie ma sensu wskazywać zwycięzcy. Byłeś tam ostatniej w nocy? Bo wyobraź sobie, że fociłem tę rurę w okolicach dzisiejszego wschodu.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nikonozaur Zobacz posta
    Może trochę źle widać na lapku siostry, ale czuję, że jest jak trzeba. Temat niby ten sam, ale podanie zupełnie inne więc nie ma sensu wskazywać zwycięzcy. Byłeś tam ostatniej w nocy? Bo wyobraź sobie, że fociłem tę rurę w okolicach dzisiejszego wschodu.
    Byłem wczoraj po południu i obserwowałem jak się 3 statki z tą rurą mocowały a później wróciłem w nocy bo się przetarło na niebie.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nemeth Zobacz posta
    Byłem wczoraj po południu i obserwowałem jak się 3 statki z tą rurą mocowały a później wróciłem w nocy bo się przetarło na niebie.
    ... I przez to zrobiło się na tyle zimno, że na rurze pojawił się lód. Może uda mi się go jakoś ciekawie pokazać.
    Tak, plaża była zryta gąsienicami spychacza. Na szczęście wczorajsza wysoka woda opadła i miałem hektary nietkniętego piasku przy palikach do dyspozycji.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Oj tak... woda była naprawdę wysoka. Nie pamiętam sytuacji w której nie było widać większości falochronów.

Domyślnie

Dość przyjemne te widoczki, ale nr 2 ma za wysoką temp.
    Lee Filters, Manfrotto 337, Velbon CF-630, Benro B-2, Benro PC-1

Domyślnie

Dwójka kolory ma nieprzyjemne. Jedynka głównie dzięki niebu da się oglądać. Ale co to za temat, taka obrzydliwa rura? Czepiacie się "nieciekawości" tematu fot zwycienskich a sami...
    A new shit has come to light...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MartinGrey Zobacz posta
    Dość przyjemne te widoczki, ale nr 2 ma za wysoką temp.
    Wyjątkowo nie powiem, że tak było Bo było tak ciemno, że musiałem podświetlać sobie górny wyświetlacz. Światła nie było zbyt wiele, a to które się zarejestrowało pochodziło głównie z lamp sodowych. Zatem ustawiłem temp. wg. własnego uznania. Zimniejsza temp. zwyczajnie mi się nie podobała.

Domyślnie

Całkiem fajne,a podpisy.... koszmar.
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez borregaard Zobacz posta
    Całkiem fajne,a podpisy.... koszmar.
    Możesz sobie wystemplować

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów