Dobre fotki, strasznie trudny motyw - potwornie toto szybkie. Siódemka i czwórka szczególnie dobre. Chociaż może nie wszędzie przekonuje mnie kadrowanie.
Szukaj
Dobre fotki, strasznie trudny motyw - potwornie toto szybkie. Siódemka i czwórka szczególnie dobre. Chociaż może nie wszędzie przekonuje mnie kadrowanie.
super
a motyw cholernie ciężki.
Sam kiedyś coś podobnego musiałem zrobić (coś, co miało udawać rajd Paryż-Dakar) i udało się
I klient kupił![]()
Super
Kiedyś też takiego próbowałam złapać
to wiem jakie to trudne.
Pozdrawiam Beata
D300, D70s, N17-55, N80-200, T100/2.8, N50/1.8, SB-800, Raynox 250,
Mi tez sie podobaja
uff... w koncu cos sie spodobalodzieki za mile slowa
![]()
D80 + MB-D80 | T [17-50, 28-75] F2.8 | N 70-200 F2.8 | SB-600i800 | DigiMate III... i inne pierdółki
Świetne ujęcia. W końcu jechałeś na AF-C, A czy S?![]()
Nie no, gratuluję, jest ostro, jest dynamicznie, no czego więcej chcieć?? Powiem szczerze, że też miałem okazję focić te "potforki" i cholery są tak szybkie, że mało co mi z tego wyszłoW dodatku dysponowałem wtedy jedynie 50 1.8, myślałem, że rozwalę sprzęt ze złości
Fajne foty zrobiłeś![]()
Pozdrawiam
Pucha i szkła NIKON![]()
Po prostu dobre.![]()
Na 9 zdjeciu to kierowca nic nie widzial, jak on jechal ?![]()
dominik77 - roznie... na niektorych blokowalem sobie ostrosc w danym punkcie i 'czekalem' a na innych AF-C, czasami na zakretach dobra opcja byl tez AF-S, no i niestety spora przyslona... zazwyczaj 5.6-8... inaczej nie bylo szans na ostre zdjecie
![]()
D80 + MB-D80 | T [17-50, 28-75] F2.8 | N 70-200 F2.8 | SB-600i800 | DigiMate III... i inne pierdółki
Skontaktuj się z nami