Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie win nie chce odtwarzać YT

jak już wcześniej pisałem, padł mi dysk. Kupiłem nowy. Zainstalowałem Win7 i wszystkie sterowniki i programy.
    Wszystko śmiga aż miło, mam tylko jeden problem. Firefox nie chce odtwarzać YouTube. Otwiera się okno, startuje filmik i po ca 2 sekundach stop. Wyświetla się komunikat o błędzie. Pomoc nic nie pomaga, to tylko jakieś bzdury. Porównałem ustawienia z lapkiem, gdzie wszystko śmiga i wydaje się, że jest tak samo.
    Co muszę jeszcze zrobić, albo gdzie zajrzeć, żeby YT ruszył? Pomóżcie, bo już mnie qr....ca bierze.

Domyślnie

Sprawdź w innych przeglądarkach (np. Opera).
    Jeśli będzie to tylko problem w FF, to odinstalować, reboot i zainstalować ponownie. Problem się dalej będzie powtarzał - pełna aktualizacja systemu, może gdzieś jest błąd. Dalej będzie się powtarzał - reinstal systemu.
    Certo Six 2.8/80, Zenity, Praktica BX20
    Nikon
    D7000; S17-50/2.8, D610; 16--200/2.8, T70-300USD | Metz 50 AF-1

Domyślnie

no nie, tyle to wiem
    Ale reinstalacja nie wchodzi w grę, nie mam zamiaru ponownie tracić pół dnia. Najwyżej daruję sobie YT.
    Może wystarczy jednak gdzieś pogrzebać?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez GonzoG Zobacz posta
    Sprawdź w innych przeglądarkach (np. Opera).
    Jeśli będzie to tylko problem w FF, to odinstalować, reboot i zainstalować ponownie. Problem się dalej będzie powtarzał - pełna aktualizacja systemu, może gdzieś jest błąd. Dalej będzie się powtarzał - reinstal systemu.
    .. i jak dalej będzie sie ten błąd powtarzał, to ... reinstal systemu i ponownie reins ....
    A tak na poważnie, to jak napisal juz Kurtz podaj jaki komunikat ci się wyświetla.

Domyślnie

Masz najnowszego flasha?
    Opisz trochę więcej o setupie - programy, system, sprzęt.
    Podaj jaki komunikat ci się wyświetla.
    d70s + N18-70 + N55-200

Domyślnie

dokładnie nie powiem, bo to w lengłidżu.
    Sens jest taki: wystąpił błąd podczas otwarzania. Sprawdź w pomocy, jak rozwiązać problem. I tutaj odnośnik do pomocy. A w pomocy na pierwszym miejscu: odczekaj 30 minut i spróbuj jeszcze raz (pełny profesjonalizm)
    Firefox jest aktualny, dodatki też. Nawet javę zainstalowałem, bo tak pisało w jednym z punktów pomocy. Flasha też instalowałem i aktualizowałem.

Edyta podpowiada, że jutro przeprowadzimy diagnostykę FF
    Ostatnio edytowane przez miron19j ; 10-11-2013 o 02:06

Domyślnie

trochę się odwlekło, ale nie uciekło.
    Przeprowadziłem diagnostykę Firefoksa, przeczyściłem wtyczki i dodatki. I skończyło się na zainstalowaniu Chroma.
    Mozilla mnie pokonała.

Domyślnie

Zainstaluj wtyczke HTML5, dodatek do FF, masz?
    Moja fotografia to moja rzeczywistosc.. powiew powietrza, ktory mnie inspiruje, nakarmia mnie, ekscytuje, uspokaja mnie i dlatego najlepszy dzien, nie jest tym, gdzie wszystko poszlo dobrze, tylko taki, ktory zostawil piekne wspomnienie w twoim zyciu.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów