Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 17 z 17

Wątek: Milky Way

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kwscore Zobacz posta
    jeśli chodzi ci po głowie szkło pod takie zabawy nocne to zdecydowanie 14 od Sama,no chyba że już masz
    mam 16-35 ale C i od dłuższego czasu leży w torbie
    myślałem o dodatkowym wydaniu pieniędy na tego samyanga w celu fotografowania nocnego nieba. Masz może jakieś doświadczenie z tym obiektywem chętnie coś poczytam

POZDRAWIAM

Domyślnie

Jak na pierwsze zmaganie z niebem to jest aż za dobrze Zdjęcie super, kolejne zapewne będą jeszcze lepsze

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez przemek29 Zobacz posta
    myślałem o dodatkowym wydaniu pieniędy na tego samyanga w celu fotografowania nocnego nieba. Masz może jakieś doświadczenie z tym obiektywem chętnie coś poczytam

POZDRAWIAM
    Szczerze jak za taką cenę nie ma się co zastanawiać,ja właśnie z myślą o nocnym fotografowaniu zakupiłem to szkło
    i nie żałuje,jedyne do czego można się przyczepić to podziałka na pierścieniu ostrości,zazwyczaj jest źle naniesiona i trzeba się trochę pobawić,najlepiej nanieść nową

Pozdro

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Pumexior Zobacz posta
    Jak na pierwsze zmaganie z niebem to jest aż za dobrze Zdjęcie super, kolejne zapewne będą jeszcze lepsze
    no mam taką nadzieję własnie wracam z pracy i patrze że aukcja się nie powiodła ciągle jetem w posiadaniu 10 24 a myslałem że jutro do Belfastu pojadę no nic

Pozdrawiam

Domyślnie

Ramka psuje efekt, po za tym bardzo fajnie Ci to wyszło. Dołączam się do pytania, czym doświetlałeś?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fantasywings Zobacz posta
    Ramka psuje efekt, po za tym bardzo fajnie Ci to wyszło. Dołączam się do pytania, czym doświetlałeś?
    wyjasniłem to na początku światła pozycyjne z autka. Czepianie się ramek stało się rutyną na tym forum a przecierz dyskutujemy na temat zdjęcia a nie białego czegoś wokuł niego

Pozdrawiam

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez przemek29 Zobacz posta
    Czepianie się ramek stało się rutyną na tym forum a przecierz dyskutujemy na temat zdjęcia a nie białego czegoś wokuł niego
    True Myślę, że to kwestia mocno indywidualna i jak ktoś lubi, to niech sobie robi. Ważniejsza jest zawartość merytoryczna, a ta (oprócz nieostrości wynikającej z DX) stoi na wysokim poziomie.
    Lee Filters, Manfrotto 337, Velbon CF-630, Benro B-2, Benro PC-1

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów