Close

Strona 7 z 9 PierwszyPierwszy ... 56789 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 61 do 70 z 85

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Czy rzeczywiście dostaliście coś na papierze z tytułu zakwalifikowania się na tę konferencję, bo ja nie ?
    trochę gratów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez KIT Zobacz posta
    Czy rzeczywiście dostaliście coś na papierze z tytułu zakwalifikowania się na tę konferencję, bo ja nie ?
    a skąd "rzeczywiście" Ci się wzięło ?
    sądze, ze tradycyjnie jak w innych przypadkach - na zgłoszony w NPS adres e-mail i tyle.

Domyślnie

Ktoś chyba wcześniej w tym wątku napisał o czymś takim
    trochę gratów

Domyślnie

Krzysztof, to proste - art. 286 kk. Nie znam dokładnie sprawy, ale to najczęściej pasuje. Prawnicy to przeważnie dupki

Gaduła Awatar manfred
    Miasto
    Góralem jestem i nikt kto ma okowite nie jest mi obcy

Domyślnie

E a powiedzcie mi w tym zamku to dobrze dają jeść czy trzeba se moskole i smalec ze sobą zabrać?

Domyślnie

Jak nie dadzą, to im te Nikony zeżremy i popijemy obiektywami.

Domyślnie

manfred: http://www.zamekryn.pl - zajrzyj na stronę i odpowiedz sobie na pytanie czy dobrze dają jeść.

Cytat Zamieszczone przez manfred Zobacz posta
    Ja w sumie to też mam gdzieś ten Ryn i konferencję. Nad morze jadę się wykąpać.
    To może zwolnij miejsce komuś kogo to interesuje i kto coś z tego wyciągnie?
    Usunięto komercyjny wpis w podpisie!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez funkey Zobacz posta
    Nie traktuj tak poważnie tego, co pisze manfred

Gaduła Awatar manfred
    Miasto
    Góralem jestem i nikt kto ma okowite nie jest mi obcy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez funkey Zobacz posta
    manfred: http://www.zamekryn.pl - zajrzyj na stronę i odpowiedz sobie na pytanie czy dobrze dają jeść.

Ale mnie bardzo interesuje jedzenie, kręgielnia i dżakuzi. A jak będzie wieczorem bal maskowy to mam dwa stroje jeden Janosika a drugi z zamku w Niedzicy zbroję tylko miecz nie ma pochwy ale myśle że jakoś damy rade

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez manfred Zobacz posta
    ... drugi z zamku w Niedzicy zbroję tylko miecz nie ma pochwy ale myśle że jakoś damy rade
    o w hotelach **** zawsze są zapasowe pochwy .
    Jedzenie - jaki by hotel nie był, ile by gwiazdek nie miał to jednak z doświadczenia stwierdzam, że górale zawsze dają najlepiej i najwięcej jeść - czy to hotel czy spa czy pensjonat - nie do pobicia .

Strona 7 z 9 PierwszyPierwszy ... 56789 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów