Close

Strona 7 z 9 PierwszyPierwszy ... 56789 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 61 do 70 z 85
    Gaduła Awatar manfred
    Miasto
    Góralem jestem i nikt kto ma okowite nie jest mi obcy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez krzysztof jot Zobacz posta
    nie no ten scenariusz z agendy to znam, nie znam szczegółów typu "atrakcja" - zakładam, z zawodowego doświadczenia iż dla pewnej części uczestników będzie to "spojrzeć na świat szeroko otwartymi oczami", no ale nigdy nie wiadomo co zacz - a może spotkanie z prawdziwym krzyżakiem ?.

Ja myślę, że to będzie jakaś super promocja na garnki albo pościel tylko dziś tylko teraz w super cenie.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez manfred Zobacz posta
    Ja myślę, że to będzie jakaś super promocja na garnki albo pościel tylko dziś tylko teraz w super cenie.
    Mam przeciek, 200F2 w wersji II za 50% ceny w dodatku ceny wersji pierwszej

Domyślnie

no to nie jest śmieszne ci powiem , występuje właśnie jako pełnomocnik pewnej Pani - 78 lat, emerytura niska, kobita po wylewie i amnezji, tak ja omotali tydzień temu ze kupiła 3 ! TRZY garnki za teoretycznie coś koło 2tys. a praktycznie - dwie umowy kredytowe na 4875 zł. Rozbój w biały dzień, a tak skonstruowane umowy, ze dwaj prawnicy siedzieli nad tym, i nie ma za bardzo punktu zaczepienia - no, ale coś tam działamy, aby jej to odkręcić i wiem ze lekko nie będzie, o ile w ogóle się uda. Tak więc góralu, nie kracz

Domyślnie

Krzysztof, to proste - art. 286 kk. Nie znam dokładnie sprawy, ale to najczęściej pasuje. Prawnicy to przeważnie dupki

Gaduła Awatar manfred
    Miasto

Domyślnie

E a powiedzcie mi w tym zamku to dobrze dają jeść czy trzeba se moskole i smalec ze sobą zabrać?

Domyślnie

Jak nie dadzą, to im te Nikony zeżremy i popijemy obiektywami.

Domyślnie

manfred: http://www.zamekryn.pl - zajrzyj na stronę i odpowiedz sobie na pytanie czy dobrze dają jeść.

Ja w sumie to też mam gdzieś ten Ryn i konferencję. Nad morze jadę się wykąpać.
    To może zwolnij miejsce komuś kogo to interesuje i kto coś z tego wyciągnie?
    Usunięto komercyjny wpis w podpisie!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez funkey Zobacz posta
    To może zwolnij miejsce komuś kogo to interesuje i kto coś z tego wyciągnie?
    Nie traktuj tak poważnie tego, co pisze manfred

Gaduła Awatar manfred
    Miasto

Domyślnie

Wyciągnąć to można królika z kapelusza albo flaszke na stół.

Domyślnie

Wyciągnąć to można królika z kapelusza albo flaszke na stół.

Strona 7 z 9 PierwszyPierwszy ... 56789 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów