Close

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Domyślnie Kółka w kwadracie

Były trójkąty w prostokącie, więc czas na kółka w kwadracie

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

Ta lampka na dole kadru wszystko psuje niedosc, ze krzywa to jeszcze ma lisc u podstawy (albo cos co go udaje)

Domyślnie

Wydawało mi się, że z lampą będzie ciekawiej. Ale w takim razie - wersja bez lampy i liścia...

Domyślnie

Lubię takie zabawy geometryczne. I domyślanie się części odbiorców, co to właściwie przedstawia?
    Nikoś D90 + MB-D80 + Nikkor 16-85 VR + Nikkor 70-300 VR + Cosina 100 macro + SB-600 + Velbon Sherpa 600R
    Moja racja jest mojsza, niż Twojsza. Moja racja jest najmojsza!

Domyślnie

Oba mi się podobają, dobra kompozycja, ładna, srebrzysta konwersja.

Mam problem z wyborem lepszego. Oglądając jedynkę, myślałem, że ta lampka u dołu przez swoją "dosłowność" nie pasuje trochę do tej abstrakcyjnej i niedopowiedzianej kompozycji. Bez niej jednak brakuje mi nieco elementu koła w tej części kadru

Domyślnie

Dzięki za wizytę i komentarze. Zakończę zupełnie innym podejściem - i odnośnie kadru, i obróbki. Oto kolor.

Domyślnie

Ostatnie zdjęcie bardzo mi się podoba, nie mam żadnych uwag: motyw (odbicie i pojawiające się pionowe linie robią dobrą robotę), kompozycja i kolor prima.
    Ps. dobrze wypadła "naturalna" ramka.
    Ostatnio edytowane przez Dune ; 05-11-2013 o 10:24 Powód: Ps

Domyślnie

Fajne, podoba mi sie takie kreatywne podejscie do kompozycji. Bardzo dobre zdjecia mz.
    Con otro aire... | de noventa | FM2N | Yashica 35 GX | http://malasana.blogspot.com

Uprawnienia umieszczania postów