Mi też kiedyś nie chcieli podpisać międzynarodowej gwarancji w MM, ale się uparłem i dostałem stempel. Od tej pory podpisują wszystkie gwarancje.
Szukaj
Mi też kiedyś nie chcieli podpisać międzynarodowej gwarancji w MM, ale się uparłem i dostałem stempel. Od tej pory podpisują wszystkie gwarancje.
Nasza to jedno ludki kochane, jest małym, białym swistkiem papieru na który zwracają uwage tylko magicy z ulicy Postępu.
Europejska ma jednak "nieco" wieksze pole "razenia" i jest honorowana "przynajmniej w teorii" w Europie.
Nasza o tyle nie załatwia sprawy, ze po perwsze jak cos coi się stanie z aparatem na gwarancji u nas (i magicy uznaja że tonaprawa nie mechaniczna na gwarancji" to i tak zażadaja pokazania naszej krajowej gwarancji ORAZ GWARANCJI EUROPEJSKIEJ, najlepiej jeszcze z dowodem kupna (paragon lub faktura) sprzętu.
Czyli i tak będziesz musial sie przejsć po wymagane pieczatki do miejsca zakupu.
natomiast w Europie ta polska gwarancja jest i tak swistkiem papieru liczy sie europejska rzecz jasna z pieczątką i datą kupna (inaczej nie wiadomo do kiedy ważna).
D 300, N 80, Nikon 50 1,8D, Nikon 70-300 VR ED IF G (4-5,6) Nikon 18-70 IF G (3,5-4,5), Nikon 105 VR IF ED (2,Macro, SaBinka 600
http://www.boaedon.pl
Skontaktuj się z nami