Close

Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Ostatnio edytowane przez FHR ; 04-11-2013 o 21:31

Domyślnie

4 jak dla mnie wygląda jak z wczesnych lat 70.
    Ogólnie chyba trochę za dużo z tyłu. Pokazują głównie to, że publiki raczej ten występ nie porwał.
    Dx + S + SB
    flickr

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez konradd Zobacz posta
    4 jak dla mnie wygląda jak z wczesnych lat 70.
    Taki był mój zamysł na część zdjęć
    Cytat Zamieszczone przez konradd Zobacz posta
    Ogólnie chyba trochę za dużo z tyłu. Pokazują głównie to, że publiki raczej ten występ nie porwał.
    Akurat z tą kapelą mam o tyle fajnie, że mogę sobie wchodzić gdzie chcę, ale z przodu sceny porozkładali dużo sprzętu i miałem na tym polu małe ograniczenie, więc te fotki, które są z przodu są w większości spod sceny.
    Z tego co pamiętam to publika bawiła się nieźle, może była jeszcze zbyt mało pijana o tej porze, a ja skupiłem się też bardziej na zespole. Ale wezmę to pod uwagę następnym razem

tutaj można zobaczyć resztę: https://www.facebook.com/media/set/?...7812613&type=3

Domyślnie

Mnie razi brak konsekwencji w obrobce. czesc bw, czesc z fioletowym zafarbem a czesc we miare neutralnej kolorystyce. Poza tym za duzo kadrow nic nie wnoszacych do tematu i bardzo podobnych do siebie (2,3,9 i 10). Dla mnie jedynie 6 (choc drazni pani na 2 planie, chyba na sile wyciagana z cienia) i ewentualnie 8 za zalapany kontakt z wokalistka.

Uprawnienia umieszczania postów