Poczytaj archiwum !
Szukaj
Poczytaj archiwum !
Pozdrawiam
E tam, weź zooma, ustaw sobie na 50 mm, a jakby coś czasem to zawsze możesz sobie pozumowaćZamieszczone przez meliszipak
![]()
[ Dodano: Sob 23 Lip, 2005 ]
Znaczy jakiego ? 28-100?Zamieszczone przez RAF
pebees, 18-55, tego co z D50 sprzedają, całość wychodzi wtedy 2880 (Grosman)
Uhm ... porownaj dwa szkla: 24-85/2.8-4 D i 24-85 G ... G jest o niebo lepszy, tak samo w drugiej parze: 24-120/3.5-5.6 D i 14-120 VR G ...dlatego lepiej patrzec na D...nie iwem dokladnie dlaczego ale tak mowia wszyscy z ktorymi gadalem do tej pory
Nie zawsze D oznacza, ze szklo jest lepsze.
a gdzie kupic tanie szklo? nawet i bym sie zdecydowal na 50mm ale musialby byc tani...![]()
nie wiem jak tani ale w okolicach 500 może taniej, jest coś takiego jak 28-70 3,5-4,5D. W sumie całkiem fajny, ale brak szerokiego kąta
Pozdrawiam Piotr
o 50mm wszyscy wypowiadaja sie calkiem pozytywnie ale chyba jeszcze pozbieram kase na jakiegos kita...bo jednak to i szeroki i zoom...takze pozostaje czekac na spadek cen i przyplyw gotowki...;( niestety do jesieni poczekam ;(
W szklach nie licz na taki spadek cen jak w korpusach.
Jak na szybko chcesz szklo to poszukaj Nikkora AF 28-85 (www.kenrockwell.com), za te pieniadze nic lepszego nie kupisz.
ze ceny szkiel tak szybko nei spadaja to ja wiem ale gdzie je mozna w PL kupic najtaniej?
www.allegro.pl, czasem gielda w Strodole, we Wroclawiu czy innych Katowicach, oraz www.ebay.de.
Skontaktuj się z nami