Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 20

Domyślnie

Poczytaj archiwum !
    Pozdrawiam

pebees
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez meliszipak
    Bierz 50 mm- to świetny obiektyw; stałoogniskowe dają dużo frajdy-zmiennoogniskowe dla leniuszków.
    E tam, weź zooma, ustaw sobie na 50 mm, a jakby coś czasem to zawsze możesz sobie pozumować

[ Dodano: Sob 23 Lip, 2005 ]
    Cytat Zamieszczone przez RAF
    to wolałbym już tego nowego kita (i przy brakach finansowych to chyba najlepsza propozycja na dobru początek).
    Znaczy jakiego ? 28-100?

Domyślnie

pebees, 18-55, tego co z D50 sprzedają, całość wychodzi wtedy 2880 (Grosman)

Domyślnie

dlatego lepiej patrzec na D...nie iwem dokladnie dlaczego ale tak mowia wszyscy z ktorymi gadalem do tej pory
    Uhm ... porownaj dwa szkla: 24-85/2.8-4 D i 24-85 G ... G jest o niebo lepszy, tak samo w drugiej parze: 24-120/3.5-5.6 D i 14-120 VR G ...

Nie zawsze D oznacza, ze szklo jest lepsze.

Domyślnie

a gdzie kupic tanie szklo? nawet i bym sie zdecydowal na 50mm ale musialby byc tani...

Domyślnie

nie wiem jak tani ale w okolicach 500 może taniej, jest coś takiego jak 28-70 3,5-4,5D. W sumie całkiem fajny, ale brak szerokiego kąta
    Pozdrawiam Piotr

Domyślnie

o 50mm wszyscy wypowiadaja sie calkiem pozytywnie ale chyba jeszcze pozbieram kase na jakiegos kita...bo jednak to i szeroki i zoom...takze pozostaje czekac na spadek cen i przyplyw gotowki...;( niestety do jesieni poczekam ;(

Domyślnie

W szklach nie licz na taki spadek cen jak w korpusach.
    Jak na szybko chcesz szklo to poszukaj Nikkora AF 28-85 (www.kenrockwell.com), za te pieniadze nic lepszego nie kupisz.

Domyślnie

ze ceny szkiel tak szybko nei spadaja to ja wiem ale gdzie je mozna w PL kupic najtaniej?

Domyślnie

www.allegro.pl, czasem gielda w Strodole, we Wroclawiu czy innych Katowicach, oraz www.ebay.de.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów