Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 20

Domyślnie Grossglockner hochalpenstrasse

Niesamowita trasa w Alpach austriackich położona u stóp Grossglocknera, najwyższego szczytu tego kraju. Zaparszam.

1.

2.

3.

4.

Ostatnio edytowane przez ekonet ; 30-10-2013 o 11:44 Powód: pis. ("austryjackich")

Domyślnie

Jak ktoś zaparsza, to trochę strach zajrzeć, ale co tam
    Faktycznie, można oko nacieszyć.

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

Uooo, ale miejscowka! Jade!

Jedynka swietna, dwojka troche za ciasno gora dol, trojka przyjemna (leci w lewo?), czworka niezla (obcialbym 0.5cm gory).
    Ostatnio edytowane przez shaolin ; 30-10-2013 o 11:46

Domyślnie

Bardzo fajnie tam, ładnie podane i zachęca do odwiedzin tego rejonu. Troszkę mrocznie ale z klimatem
    Nikon i podróże ...

Domyślnie

Piękne miejsce. Jedynka świetna, natomiast 3 wydaje się minimalnie za ostro podana.
    Z6II | N 14-30 | T 28-75 | S 8 + FTZ + Nodal Ninja R10

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez zako Zobacz posta
    Jak ktoś zaparsza, to trochę strach zajrzeć, ale co tam
    Faktycznie, można oko nacieszyć.
    Jak widać po edycji nie tylko tam zrobiłem błąd

Cytat Zamieszczone przez shaolin Zobacz posta
    Uooo, ale miejscowka! Jade!

Jedynka swietna, dwojka troche za ciasno gora dol, trojka przyjemna (leci w lewo?), czworka niezla (obcialbym 0.5cm gory).
    Miejsce POLECAM bardzo. Trójka raczej jest prosto. Wydawać się może po budynku, że lekko leci ale to raczej złudzenie spowodowane kątem patrzenia. Co do 4 to masz rację. Pozbyć sie dziury po lewo. Moje niedopatrzenie.

Dziękuje Wam za wizytę i podpowiedzi.

Domyślnie

Miejscóweczka doprawdy mocna, może zabrakło jakiegoś extra światła, ale trzeba przyznać klimacik miejsca oddałeś jak należy. Te wszystkie esy - floresy to pewnie istna kopalnia kadrów.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nikonozaur Zobacz posta
    Miejscóweczka doprawdy mocna, może zabrakło jakiegoś extra światła, ale trzeba przyznać klimacik miejsca oddałeś jak należy. Te wszystkie esy - floresy to pewnie istna kopalnia kadrów.
    Dziękuję. W dzień i z wieczora nie mogłem narzekać na światło jednak wschód mnie rozczarował niestety. Nie wspominając o tym, że za Hochtor juz tylko gęste mleko. Nawet nie chciało mi się jechać pod lodowiec gdyż i tak bym go nie zobaczył.

Domyślnie

Ciekawa seria, pomimo tego co wpisał Andrzej miło się ogląda...
    NIKON

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów