Close

Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Downhill - trening jesienny

Witam
    Pierwszy raz w temacie rowerowym.
    Ogólnie sesja nie była zaplanowana, robiłem sesję modelkową i chłopaków spotkałem przypadkiem.
    Po sesji z dziewczyną pstryknąłem im kilka fotek.
    Dobrze że miałem lampki

1.

2.

3.

4.

5.

6.

Domyślnie

Ale dziwnie się chłopaki dobrali, że ramy w takim samym kolorze Myślę, że w locie warto powalczyć o rozmyte koła (na ostatnim ładnie widać, przód się kręci tył stoi, chyba że to odbicie błysku od szprych zamroziło). Tu była jedna lampa na stojaku z jakimś modyfikatorem i druga na aparacie? P.S. Moim zdaniem, jak się skacze na hopkach, nawet na rowerze zjazdowym, to nadal to nie jest DH.
    D7000 D40 | S 10-20/4.0-5.6 | N 18-105VR | N 35/1.8 | N AF 80-400VR | SB-400 SB-600 | Moje the best fotki.

Domyślnie

użyłem 2 x sabinki jedna jako kontra 2 bardziej na przód, wyzwalane radiowo.
    To jest downhill na ostatnim zdjęciu widać trasę.
    Tylko jak powalczyć o ruch opon i w miarę ostre fotki zrobić?

Domyślnie

Niestety nie wiem jak, wydłużenie czasu i zamrożenie sylwetki lampą chyba nie wyjdzie. Fotki i tak są sporo powyżej mojego poziomu i chciałbym, aby moje tak fajnie wychodziły Można pewnie by je też przedstawić w formie ciaśniejszych kadrów, np. niewiele ponad samą sylwetkę (zwłaszcza jak się chłopaki wykręcają w skoku). Co do trasy - jeździłem po trasach XC, które bywały miejscami bardziej strome
    D7000 D40 | S 10-20/4.0-5.6 | N 18-105VR | N 35/1.8 | N AF 80-400VR | SB-400 SB-600 | Moje the best fotki.

Uprawnienia umieszczania postów