Close

Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: Kosmetyk

Domyślnie Kosmetyk

Witajcie!

Taki ryzyk-fizyk z mojej strony w postaci zabawy światłem Grama dodatków z photoshopa - czysty kadr z długiej eskpozycji. Jedynie podciągnąłem lekko kontrast. Jestem ciekaw Waszych opinii

1.

Edit: Dorzucę jeszcze taką wersję:

2.

Pozdrawiam,
    SerU
    Ostatnio edytowane przez SerU ; 03-11-2013 o 02:49
    Object error. Unable to run this script. Program terminated!

Domyślnie

imho gdzies miedzy zle a fatalnie. wlasciwie ciezko mi znalezc jakis pozytyw.. no.. moze to ze jest w miare ostre
    Odpowiadam jedynie za to co napisalem - nie za to co zrozumiales

Domyślnie

Aha. Czyli wiem, że z manualnym ostrzeniem jakoś sobie radzę. A możesz coś bliżej powiedzieć dlaczego dla Ciebie moje fotki, to jest coś między źle a fatalnie? Jakieś argumenty, rady?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez SerU Zobacz posta
    Aha. Czyli wiem, że z manualnym ostrzeniem jakoś sobie radzę. A możesz coś bliżej powiedzieć dlaczego dla Ciebie moje fotki, to jest coś między źle a fatalnie? Jakieś argumenty, rady?
    nie mowie ze wszytkie tylko ze te konkretne mysle ze gdybys darowal sobie tlo to nawet by sie daly jakos uratowac. sam produkt nijak ma sie do tla ktore wyglada jakby bylo sfocone z telewizora dlatego taka ocena efektu koncowego.krople na tubce - albo wiecej albo wcale - w tej chwili wygladaja jak przypadkowe paprochy. roznica oswietlenia pomiedzy tlem a produktem kosmiczna wiec nie ma szans by uznac to za calosc. to tak z grubsza.
    Odpowiadam jedynie za to co napisalem - nie za to co zrozumiales

Domyślnie

Dzięki - no teraz to już coś wiem. Z tym tłem z telewizora, to aż się uśmiechnąłem
    Co do kropli, to one są w butelce, a nie na - bańki powietrza

Dzięki jeszcze raz - będę dalej eksperymentował w domowym zaciszu, jak mnie dopadnie nuda

Domyślnie

Dla mnie super fotografia artystyczna bardziej niż produktowa. W obydwu zdjęciach żle jest zbalansowane oświetlanie górnej częśći zrobionej przez sztuczne oświetlenie . Próbował bym podnieść temperaturę barwową tła i górnej części tuby. byłoby bardziej naturalnie
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Uprawnienia umieszczania postów