Close

Strona 22 z 22 PierwszyPierwszy ... 12202122
Pokaż wyniki od 211 do 216 z 216

Wątek: D7100 czy D5300

Oszczędny w słowach Awatar inkazg
    Miasto
    Zielona Góra

Domyślnie

a ciągnąc temat 5300 kontra 7100

czy zauważyliście zjawisko występowania efektu mory o którym wspomina producent ?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez inkazg Zobacz posta
    gapa ze mnie nie pomyślałam o exifach . Muszę dodać sobie wtyczkę.

Takie szkiełko jak w w/w planuję kupić do robienia szczeniąt, ale to dopiero koło kwietnia.

Wracając do szkła na teraz np. w połączeniu z D5300, takie które zbierze mi biegnące suki w odległości powiedzmy 10 metrów? tak do 1.500 ? Dam radę coś wykombinować ? Wiem, że coś uniwersalnego nie jest może profesjonalne, ale kocham to moje 18-135 .
    Zainstaluj sobie XN Viev, będziesz mogła pełnego exifa przeglądać
    Ja swego czasu byłem bardzo zadowolony z Tamrona 70-300 VC USD, bardzo dobry i przyzwoicie kosztujący teleobiektyw, jedynie ciemny trochę, ale na dworze da radę spokojnie.

Uwielbiam jeszcze 85 1.8G

Nikkora 35 2.0D

Czy starą 105 2.5 AiS

Miasto
    Zielona Góra

Domyślnie

poste - co do wizjera patrzyłam w sklepie, ale nie miałam możliwości testować, ale ciemny nie był ... przynajmniej tak mi się wydaje

Domyślnie

a ciągnąc temat 5300 kontra 7100

czy zauważyliście zjawisko występowania efektu mory o którym wspomina producent ?
    Teoretycznie może wystąpić, ja przez prawie rok używania D5300 i zrobieniu nim ok 6,5 tys zdjęć nie zauważyłem. Nie ma się co bać, kiedyś straszyli czarną wołgą, a teraz morą To coś jak z ostrzeżeniami o gorącej zawartości na kubeczkach, tzn jest ok, ale jakby co, to ostrzegaliśmy
    D5300, Sigma 10-20 f4-5.6, Sigma 17-50 f/2.8, Tamron 70-300 VC USD, SB-700, YN RF-605N

Miasto
    Zielona Góra

Domyślnie

Chłopaki bardzo dziękuję za odpowiedzi

jeszcze poczytam i pomyślę

Domyślnie

poste - co do wizjera patrzyłam w sklepie, ale nie miałam możliwości testować, ale ciemny nie był ... przynajmniej tak mi się wydaje
    Weź swój stary aparat dla porównania. Nawet w sklepie, bez włączania aparatu zauważysz różnicę.

- - - - - - - - - -

http://nikoneurope-pl.custhelp.com/a...amanie-barw%3F

Póki pieska nie ubierzesz w kubraczek w jakąś pepitkę czy krateczkę, nie przejmuj się efektem mory

Strona 22 z 22 PierwszyPierwszy ... 12202122

Uprawnienia umieszczania postów