Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 24

Domyślnie Slub "zrob to sam"

czesc, kilka klatek z biezacego slubu na ktorym wiekszosc akcesorii,wystroju,zaproszenia etc zostala wykonana w/g pomyslu i przez pare mloda i rodzine. A stodola zostala przekonwertowana na miejsce do zabawy i obiadu.
    Ciezko oddac ten klimat w kilku zdjeciach i zainteresowanych zapraszam na bloga http://photosligo.com/barn-wedding-dublin-jopaul/

1233a455a6788a910111213
    Fejsbuk Darek Novak

Domyślnie

Fajnie.
    Zawsze zastanawia mnie jak zareagowałaby panna młoda, gdyby wiedziała, że jej zdjęcie w bieliźnie trafiło na tak poczytne forum
    pralka Siemens, żelazko Tefal, kuchenka Samsung, stolik najtańszy z ikei

Domyślnie

trafilo do magazynu "confetti" i na mojego bloga i na fb jest link. Chyba nawet sekcja "akt" jest na forum i tam jest pelno zdjec w bieliznie
    Fejsbuk Darek Novak

Domyślnie

Bardzo fajne fotografie. Podoba mi się styl !

Ja się zastanawiam, jak dała Ci się sfotografować Panna Młoda podczas takich przygotowań - w bieliźnie

Domyślnie

Przyjemny set.
    Cytat Zamieszczone przez pgaik Zobacz posta
    Zawsze zastanawia mnie jak zareagowałaby panna młoda, gdyby wiedziała, że jej zdjęcie w bieliźnie trafiło na tak poczytne forum
    A mnie ciekawi co by powiedział Pan Młody
    Ostatnio edytowane przez sea21 ; 03-11-2013 o 00:54 Powód: lit.

Domyślnie

Zdjęcia bomba!
    Odnośnie reakcji panny młodej: jedna by się pewnie oburzyła, inna by to przyjęła...bez emocji. I normalniejsza jest chyba ta druga postawa biorąc pod uwagę, że zdjęcie jest miniaturką bez twarzy

Domyślnie

No pan mlody nic nie powiedzial a panna mloda jak setki tysiecy innych kobiet pozujacych do zdjec w bieliznie nie miala nic przeciwko. Tylko zapytala czy ja mam cos przeciw.
    Fejsbuk Darek Novak

Domyślnie

Hehe, to tylko moja luźna refleksja i nawet nie w pełni odnosząca się do Twojej fotografii
    Mi się podoba bardzo, osobiście nic nie mam przeciwko młodym pannom w bieliźnie
    pralka Siemens, żelazko Tefal, kuchenka Samsung, stolik najtańszy z ikei

Gaduła Awatar manfred
    Miasto
    Góralem jestem i nikt kto ma okowite nie jest mi obcy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kurczeblade Zobacz posta

Ja się zastanawiam, jak dała Ci się sfotografować Panna Młoda podczas takich przygotowań - w bieliźnie
    Ja to się zawsze pytam jak młoda nie pozwoli to zawsze zdjęcia robię. My górale to wredny typ ludzi jesteśmy

La
    Gość

Domyślnie

W mojej opini zrobiles duze postepy. Naprawde widac, ze zaczynasz to robic bardziej swiadomie a co najwazniejsze ze smakiem. Pozbadz sie jeszcze drobiazgow typu zielona skora, dopracuj kadry i bedzie naprawde super.

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów