Szukaj
Ładne warunki,jesienią widoki dech zapierają.Podoba mi się .
najlepiej wypada zdjęcie czwarte, mgła stwarza bardzo fajny klimacik. Reszta jakaś taka trochę ciemnawa, trochę więcej kontrastu i nasycenia było by dużo lepiej.
Może i można by coś poprawić w tych zdjęciach (w sensie obróbki, bo rzeczywiście ciemno), ale nawet takie jak są mi pasują.
Dziwnym nie jest
No 5 i 4 sa ekstra, zdecydowanie poprawic obrobke, teraz wyglada to ciemnawo i raczej bez zycia, ale nr 5 to potencjalny kandydat na ektra zdjecie.
Nikon http://greg77.com/
Dzięki za odwiedziny. Z obróbką jeszcze powalczę jak radzicie. Swoją drogą muszę przyznać że ze zdjęciami z samej góry było ciężko. Wiało niemiłosiernie. Nawet obciążenie statywu niewiele pomagało. Pzdr
Od trójki zaczyna się robić magicznie (i chyba to zdjęcie najbardziej mi siedzi). Jak prawi Greg i Biegły, trochę więcej blasku by nie zawadziło.
W 1 chcialbym wiecej kontrastu (a najlepiej jakies ciekawsze swiatlo). 2 i 3 za ciemno... 4 mi sie podoba (kadrowo i swietlnie, choc mozna wyciagnac odrobine z cienia), 5 prosi o lepsza obrobke.
Ogolnie 1, 4 i 5 na plus.
Obróbka nie powala (faktycznie można by więcej wycisnąć z tych zdjęć) ale siłą tej serii jest klimat - z przyjemnością obejrzałem całość.
D300, + 35/2 + 180/2.8 + 60/2.8 +T12-24
Skontaktuj się z nami