Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Domyślnie Sponatn z Subaru

Witajcie!

Trafiła mi się sesja po ciemku z podwójnie oturbionym Legacy. Subaru, jak to Subaru: w automacie pożej 6 sekund do setki i przejechanie z mierną dynamiką 100 km kosztuje w przeliczeniu 100 PLN - masakra. Ale w fotel wciska aż miło...i do tego ten blow off

Aha! Ten lakier tak ma - zmienia kolory

1.

2.

3.

Pozdrawiam,
    SerU
    Object error. Unable to run this script. Program terminated!

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

1. Do wyprostowania? Chyba, ze tam idzie po skosie tak - ale i tak mnie drazni
    2. Za niebiesko na aucie i troche za ostro zaswiecone.
    3. Ta mieszanina cieplego i zimnego swiatla kompletnie nie pasuje. Do tego oswietlona tylko czesc auta...

Musisz popracowac nad swiatlem, dobrze by bylo tez wywolac to na dwa razy i troche oziebic tlo bo zbyt duza roznica... albo chociaz filtr na lampe

PS. Fura ma lakier do korekty

Domyślnie

Dzięki Shao za uwagi Fakt - Subaryna nieco zmęczona wizualnie, ale jak się siedzi w środku, to tego nie widać i pozostaje się tylko rozkoszować prowadzeniem i przyśpieszeniem

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

To trzeba bylo pokazywac srodek... Mam dostep do Subaru robiacego 0-100 <4s wiec zdaje sobie sprawe z tego, ze ta furka tez niezle lata

Domyślnie

Subaryna, lubię! Co do zdjęć, to mnie też razi ta różnica WB tło - WB fura. Kadrowo dwójka mi się widzi. Miejscówa wydaje się spoko, może w dzień by coś tam też?
    |D700|D90|50 f/1.8|35 f/1.8|18-105 f/3.5-5.6|70-210 f/4-5.6|58 f/2|
    |OM-2 SP|OM-4|50 f/1.8|35 f/2.8|
    |flickr|Blogger|

Domyślnie

No tak - z tym WB to problem tam istnieje i to dość spory, bo wszystko tam świeci dosłownie na żóło. Miejsce rzeczywiście jest fajne (robiłem tam też Hyundaia i40), ale jest z nim mały problem - uroku dodaje mu woda, a ona nie zawsze tam jest w związku z odpływami. Wczoraj udało się na nią trafić i umieścić jako tło

Dorzucę jeszcze taki kadr: (bardziej jako ciekawostkę - chiałem zobaczyć, czy się uda )

4.

Pozdrawiam,
    SerU

Domyślnie

Kurczę, tutaj ponarzekam trochę...

Podoba mi się tylko 3 w 100% - za wszystko: kadr, kolory, światło i ogólne efekty.

Na jedynce widzę raczej zabawkę, a nie prawdziwy samochód. Światło na karoserii źle dla mnie zagrało i samochód przez to wygląda dość plastikowo. Na trójce widać głębię lakieru i takie mocne tony, a nie jasne odblaski bez intensywności koloru. To samo tyczy się lamp na jedynce - takie białe, "płaskie". Nie wiem, jak to inaczej nazwać, ale to wszystko wina oświetlenia.

Tło, miejscówka i w ogóle klimat jest OK, ale na zdjęciach coś mi nie gra... W ogóle powiem wprost: lepiej Ci idą zdjęcia w dzień,/na torze wyścigowym/pokazach. A te nocne są u Ciebie nieco słabsze.
    Pozdrawiam/Best regards
    Sławomir Borysowski

Domyślnie

O ja! Aleś mi Sławol pojechał!
    Na otarcie łez masz Esprita, bo wiem, że lubisz

Pozdro,
    SerU

Domyślnie

Hehe, to nie ja powinienem ocierać łezkę, tylko Ty - po takiej krytyce

A esprit ładny, owszem. Ale też zapłakany i trzeba by mu to i owo wytrzeć...
    Pozdrawiam/Best regards
    Sławomir Borysowski

Uprawnienia umieszczania postów