Szukaj
1. fajna
2. światło takie se ;]
D80 + MB-D80 + 18-70 + 50 1.8
Po pierwsze wstawiaj zdjęcia, a nie linki. Wstawiając linki mówisz innym mniej więcej tak: wiecie co, w sumie to mam w d.pie czy to obejrzycie, czy nie; wasze zdanie zwisa mi doskonale obojętnie. Może nie robisz tego celowo, ale inni tak to odbierają.
W sumie wstawianie zdjęć jest proste, jak umiesz je uploadować na Image shack. Wystarczy teraz przeczytać jedną z dziesiątek instrukcji, jakie ciągle krążą po forum i sprawa będzie załatwiona. Póki co, mogę je wstawić za Ciebie, ale to ostatni raz!
1.
2.
A co do zdjęć: jedynka przedstawia wyjątkowo smutnego i sfrustrowanego kota. w dodatku ostrość poszła na nos, nie na oczy... Nie bardzo.
Dwójka za to rozsądna. Myślę że w naturze nie jbyło aż tak zielono, ale w sumie wyszło nieźle.
Witam,
każdy zwierzak zza krat to porażka. Każdy będzie smutny. Co do ostrości, to niestety Bombel ma rację. Dwójka nawet niezła.
Pozdrawiam, QuadMan
Jakieś puszki i słoiki, a fotki takie sobie....
no super jest - widać, że masz wyczucie, jeszcze trochę popracujesz nad techniką i będzie OK
dobrze, że bombel wstawił zdjęcia inaczej nie chciałoby mi się klikać i bym nie zobaczył
pamiętaj o tym
Dzeikuje wszystkim, juz szukam jak wstawic zdjecie taki mialem zamiar a tu masz .... sorki. jeszcze raz wszystkim dziekuje podniesliscie mnie na duchu
NIKON
Skontaktuj się z nami